Skip Sidebar
Ambulante Zorg Twekkelerveld

Ambulante Zorg Twekkelerveld

Sociale Onderneming

Over ons

Ambulante Zorg Twekkelerveld biedt ambulante begeleiding, op diverse leefgebieden. Ambulante begeleiding is een vorm van hulpverlening in de eigen leefomgeving. Deze begeleiding is afgestemd op ...

WelzijnMensen met een beperkingZorg
Deel

Over Ambulante Zorg Twekkelerveld

Ambulante Zorg Twekkelerveld biedt ambulante begeleiding, op diverse leefgebieden. Ambulante begeleiding is een vorm van hulpverlening in de eigen leefomgeving. Deze begeleiding is afgestemd op behoefte en hulpvraag.

Gezamenlijk wordt er een plan opgesteld, waarbij bijvoorbeeld gewerkt kan worden aan;

Stabiliteit creëren in dagelijks leven
Sociale contacten aangaan en onderhouden
Een adequaat uitgavenpatroon
Het plannen & organiseren van de dagelijkse activiteiten
Een gezonde leefstijl
Grip krijgen op middelengebruik
Deelnemen aan de maatschappij, bijvoorbeeld middels dagbesteding, werk of stage

Ambulante Zorg Twekkelerveld streeft naar zo min mogelijk wisselingen in begeleiding. Hierdoor is het niet nodig om telkens opnieuw te wennen aan nieuwe gezichten.

Wij zijn een kleinschalige organisatie, waarbij een persoonlijke aanpak wordt gehanteerd. Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon!

Samen zetten wij ons in voor een gezonde toekomst, op zowel persoonlijk als maatschappelijk vlak. Hierbij hebben wij oog voor leefstijl, digitalisering en recycling. Wij scheiden afval op onze locaties en motiveren een ieder dit ook thuis te doen. Van regionaal zijn wij stadsgericht gaan werken. Inmiddels wordt gewerkt richting wijkgericht werken met gebruik van brandstof arme vervoersmiddelen. Op deze wijze werken wij aan duurzaamheid, zowel binnen de zorg als op de locaties.

Foto's