Skip Sidebar

Over ons

De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken ...

Buurt & omgeving
Deel
Bouwer met groot hart!

Bouwer met groot hart!

Structureel werk · 8 uur/week
Burgemeester Stroinkstraat 411, 7547 RH Enschede, Netherlands
Buurt & omgeving
1 plaats over.
Activiteit Delen
BuitenBuurtHuis Landgoed AlGoed
#21054
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/BuitenBuurtHuis-Landgoed-AlGoed/activiteiten/Bouwer-met-groot-hart/21054 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Heb jij capaciteiten in de bouw en in het aansturen van mensen? Durf jij beslissingen te nemen? Wij zoeken een meewerkend voorman met een positieve instelling die plezier heeft in samenwerken en steeds zoekt naar creatieve oplossingen. Landgoed AlGoed is een bedrijvige ontmoetingsplek in de natuur. We werken dagelijks met een groep vrijwilligers, onderhouden het landgoed, organiseren activiteiten en ontvangen gasten. Jij gaat met ons bouwteam werken aan een grotere vrijwilligersruimte! Het aantal vrijwilligers op Landgoed AlGoed groeit en zij zijn hard toe aan meer ruimte. We bouwen op een duurzame wijze met veel herbruik en inzet van creatieve oplossingen. Heb jij interesse? Kom dan eens vrijblijvend met ons kennismaken.

Opleidingsvereiste

HBO, MBO

Dit krijg je ervoor terug

Jij draagt direct bij aan behoud van een unieke plek in de natuur en je krijgt daar veel positiviteit en dankbaarheid voor terug. Vooral het samen werken aan het uitbreiden van dit "buitenbuurthuis" in een goede sfeer, met ondersteuning en veel vrijheid maakt dit een tot hele uitdagende job. Heel concreet: je ziet wat je bijdraagt en veel mogelijkheden in wat je wilt doen en wanneer.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over BuitenBuurtHuis Landgoed AlGoed

De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken als groepsruimte, cursusruimte, eetruimte etc.. Op onze website kunt u alle activiteiten op ons landgoed zien. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers.