Skip Sidebar

Over ons

De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken ...

Buurt & omgeving
Deel
PR-medewerker

PR-medewerker

Structureel werk
Burgemeester Stroinkstraat 411, 7547 RH Enschede, Netherlands
Buurt & omgeving
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
BuitenBuurtHuis Landgoed AlGoed
#20927
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/BuitenBuurtHuis-Landgoed-AlGoed/activiteiten/PR-medewerker/20927 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Gaat schrijven jou gemakkelijk af, ben je betrokken en secuur? Dan ben jij misschien diegene die met PR-kwaliteiten het activiteitenteam kan versterken. Landgoed AlGoed is een ontmoetingsplek waar veel activiteiten georganiseerd worden. Dat vraagt om goede PR. Samen draag je zorg voor de maandagenda op de website, de maandelijkse nieuwsbrief, het bijhouden van facebook en het schrijven van persberichten. Heb jij hier affiniteit mee, dan ben je van harte welkom, kom eens vrijblijvend kennis maken.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over BuitenBuurtHuis Landgoed AlGoed

De stichting organiseert, ondersteunt en initieert activiteiten die mensen uitnodigen om (weer) contact te maken met wie zij werkelijk zijn. Daarvoor renoveren we de oude gebouwen om die te gebruiken als groepsruimte, cursusruimte, eetruimte etc.. Op onze website kunt u alle activiteiten op ons landgoed zien. De stichting wordt volledig gerund door vrijwilligers.