Skip Sidebar

Over ons

ST. Buurtkamer de Vleeschhouwerij heeft in Lumen een echt ouderwets ingerichte woonkamer die dienst doet als huiskamer van de buurt. Zo kunnen wijkbewoners elkaar in de buurtkamer iedere maandagmiddag ...

Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
Deel
Gezocht handige vrijwilliger bij de organisatie van verschillende activiteiten

Gezocht handige vrijwilliger bij de organisatie van verschillende activiteiten

Structureel werk · 4 uur/week
Velveweg 54, 7533 XK Enschede, Nederland
Activiteiten begeleidenKoken & etenCoördinerenReceptieSociaal contactComputerNederlandsAndersBegeleidingSociale media
Buurt & omgevingKunst & cultuurSport & Recreatie
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Buurtkamer de Vleeschhouwerij
#51344
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Buurtkamer-de-Vleeschhouwerij/activiteiten/Gezocht-handige-vrijwilliger-bij-de-organisatie-van-verschillende-activiteiten/51344 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De buurtkamer de Vleeschouwerij zoekt een actieve en gemotiveerde vrijwilliger bij de organisatie van de activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Vanuit de buurtkamer worden verschillende activiteiten georganiseerd. O.a.: bingo, sjoelen, koffie-inloop in de buurtkamer, lunches en buurtmaaltijden, muziekavonden, creatieve workshops enz.

Om de activiteiten goed te laten lopen ben je betrokken bij de activiteiten en aanspreekpunt en helpt en denkt mee.

Daarnaast help je mee bij het maken van de aankondigingen, doen van inkopen en al het andere voorwerk dat nodig is om de activiteiten goed te laten lopen. Je werkt hierbij samen met de coördinator van de Buurtkamer.

Je vind plannen en organiseren leuk, maar bent vooral handig en steekt graag de handen uit de mauwen, kunt goed samenwerken en communiceren.

Wij werken met een rooster. Het is fijn als je afwisselend in de ochtend als in de middag beschikbaar bent. Wij horen graag hoeveel uur je beschikbaar kunt zijn per week.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Buurtkamer de Vleeschhouwerij > Gezocht handige vrijwilliger bij de organisatie van verschillende activiteiten

Over Buurtkamer de Vleeschhouwerij

ST. Buurtkamer de Vleeschhouwerij heeft in Lumen een echt ouderwets ingerichte woonkamer die dienst doet als huiskamer van de buurt. Zo kunnen wijkbewoners elkaar in de buurtkamer iedere maandagmiddag van 14:00 – 16:00 uur en iedere donderdagmorgen van 10:00 – 12:00 uur ontmoeten onder het genot van een kopje thee of koffie. Daarnaast vinden er regelmatig andere activiteiten plaats: bloemschikken, schilderen en sjoelen. Elke maandag en woensdag wordt er gekookt in de hal van Lumen en een broodjes lunch geserveerd.
Adres is: Velveweg 54 , 7533 XK Enschede