Happy Call / Belteam

Happy Call / Belteam

Structureel werk · 2–4 uur/week
Flexibele locatie
Sociaal contact
Kinderen & JongerenZorgOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
CliniClowns
#46187
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/CliniClowns/activiteiten/Happy-Call--Belteam/46187 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om telefonisch in gesprek te gaan met donateurs of zakelijke relaties zonder dat het iets te maken heeft met verkoop of vragen om meer?

Uitgebreide omschrijving

De impact van vrijwilligers

Vrijwilligers vormen een heel speciale groep binnen CliniClowns. Onmisbaar voor het uitdragen van ons werk en het bijdragen aan alle activiteiten die CliniClowns initieert voor bekende en nieuwe relaties. We zijn superblij met al hun inspanningen en we hebben ze ook heel hard nodig! Benieuwd naar ervaringen van een van onze vrijwilligers? Kijk dan op de website!


De Impact van CliniClowns

Als je ziek of kwetsbaar bent, kunnen angst, pijn, eenzaamheid en verdriet ervoor zorgen dat je jezelf kwijtraakt. Wij geloven dat mensen soms hun kracht niet meer voelen, maar dat die altijd aanwezig blijft. Wij willen mensen weer verbinden met die kracht, zodat ze zichzelf weer even kunnen hervinden.

Als iemand echt contact maakt met jou voel je je beter. En als iemand je vertrouwen teruggeeft in jezelf is er een betere basis voor herstel. CliniClowns kunnen dus veel betekenen in de zorg. De afleiding van de clowns zorgt voor minder stress- en angst. En doordat we mensen laten lachen, beleven ze minder pijn.

Wij stoppen niet tot we alle zieke en kwetsbare mensen in Nederland hebben ontmoet voor een zorgeloos moment.


De impact van relaties van CliniClowns

CliniClowns ontvangt geen subsidies van de overheid en drijft financieel geheel op donaties, nalatenschappen en sponsoring. Daarom zijn al onze donateurs, zakelijke relaties en actievoerders van levensbelang voor ons! We streven er dan ook altijd naar om een goede verbinding met deze relaties te houden en aandacht voor ze hebben. Dat doen we op veel manieren en via verschillende kanalen maar altijd vanuit oprechte belangstelling en dankbaarheid voor hun support. Om dat goed en persoonlijk te doen hebben we vrijwilligers gevraagd om hier een bijdrage aan te leveren en met succes!


Wil jij ook binnen een team van vrijwilligers impact maken? Vind je het leuk om telefonisch in gesprek te gaan met donateurs of zakelijke relaties zonder dat het ook maar iets te maken heeft met verkoop of vragen om meer?


Twijfel dan niet en neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek. Stuur een cv met korte toelichting naar [email protected]. Heb je belangstelling, vragen of wil je meer weten? Mail ons of bel ons op 06-25500537 (Kitty Bosman) of 06-10628555 (Marit Kuyper)


We kijken uit naar je reactie!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over CliniClowns

Met humor, improvisatie en creativiteit maken we echt contact met zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. We doen er alles aan om iemand te laten ontspannen, zorgen te laten vergeten of te laten lachen. Voor wie of waar we ook spelen; ons doel is om altijd de mens achter de patiënt te blijven zien. Dit doen we met de kracht van contact.

Wil jij je ook inzetten voor ons Cliniclowns belteam? Kijk dan op onze website voor meer informatie en meld je aan via [email protected]