Enthousiaste Vrijwilligers voor de Communicatie-groep

Enthousiaste Vrijwilligers voor de Communicatie-groep

Project (Tijdelijk) · 2–8 uur/week · Start vanaf 17 mei 2021
Boulevard 1945 3, 7511 JW Enschede, Netherlands
Natuur & Milieu
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Coöperatie Enschede Energie
#40257
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Cooperatie-Enschede-Energie/activiteiten/Enthousiaste-Vrijwilligers-voor-de-Communicatie-groep/40257 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De coöperatie Enschede Energie zoekt vrijwilligers die willen helpen om onze Energie-boodschap onder de aandacht te brengen van alle inwoners van Enschede!

Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om mensen te interesseren en enthousiasmeren? Vind je het leuk om uit te leggen hoe een postcoderoosregeling werkt of hoe je kunt investeren in onze energieprojecten? Wij zoeken mensen die mee willen doen met belavonden, informatieavonden en andere communicatieactiviteiten. Vele handen maken licht werk!

In het communicatieteam houden we uiteraard rekening met de Corona-maatregelen, dus veel gaat nu per mail, telefonisch of via applicaties als Teams, Zoom, Jitsi, enz. Mocht je niet bekend zijn met dit soort applicaties, dan helpen we je erbij óf we kijken hoe we op andere manieren kunnen samenwerken. Het is wel belangrijk dat je de nederlandse taal goed spreekt en schrijft. En uiteraard zoeken we mensen die zich in willen zetten voor de verduurzaming, dus met een groen hart! 😉

De ene week is er meer te doen dan de andere, maar we zoeken mensen die gemiddeld ongeveer 2-8 uur per week beschikbaar zijn.


Maar uiteraard mag je er altijd méér uren aan besteden

De gevraagde VOG wordt door ons vergoed.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Coöperatie Enschede Energie

Enschede verduurzamen i.s.w. met de bewoners van Enschede.