Bezorger 'de Grensstreek'

Bezorger 'de Grensstreek'

Taak · 2–4 uur
Schipholtstraat 48b, 7534 CZ Enschede, Nederland
Buiten
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
DE DORPSKAMER GLANERBRUG
#61427
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/De-Dorpskamer/activiteiten/Bezorger-de-Grensstreek/61427 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij om de 2 weken de lokale krant 'de Grensstreek' rondbrengen naar de lokale ondernemers? Lees dan verder voor meer informatie en meld je aan!

Uitgebreide omschrijving

De Grensstreek is een lokale krant die elke 2 weken uitkomt. Op de woensdagochtend worden deze kranten bij de Dorpskamer gebracht en moeten worden verdeeld onder een aantal ondernemers in de buurt, maar ook een aantal bewoners in Glanerbrug.


Het gaat om 500 kranten in totaal en bij een aantal ondernemers/winkeliers moeten meerdere kranten worden bezorgd. Het is dus niet dat je 500 aparte adressen langs moet. Er is een draaiboek en route beschikbaar waar de kranten bezorgd moeten worden.


Lijkt het je leuk om je voor deze werkzaamheden in te zetten? Klik dan op de 'aanmelden' knop, bovenaan deze pagina en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over DE DORPSKAMER GLANERBRUG

We zijn, samen met anderen, bezig met een mooie ontwikkeling in Glanerbrug: het realiseren van een Dorpskamer. Vlakbij de speeltuin, en naast gezondheidscentrum aan de Schoolstraat, is er een gebouw dat bedoeld is voor activiteiten die voor en door bewoners georganiseerd worden.
Het is een plek waar men elkaar kan ontmoeten en samen activiteiten kan ondernemen in een veilige omgeving met een goede energie. Hier kunnen bewoners zelf met initiatieven en ideeën komen en worden ze ondersteund in het realiseren daarvan. Dit kan zijn op locatie van de Dorpskamer of erbuiten. Het gaat om contact maken met elkaar en om vertrouwen.