Skip Sidebar
DuurzaamheidsEducatie Enschede

DuurzaamheidsEducatie Enschede

Club, vereniging of andere

Over ons

DuurzaamheidsEducatie Enschede verzorgt educatieve excursies voor het basisonderwijs. Wij gaan ervanuit dat wanneer kinderen zich mogen verwonderen over de wereld om zich heen, zij op een duurzame ...

Deel

Gastheer/gastvrouw bezoekerscentrum

0–4 uur/week · Start vanaf 11 okt 2021
Van Heeksbleeklaan, 7522 LB Enschede, Nederland
Gastheer/vrouwOnderwijs
Natuur & MilieuKinderen & Jongeren
2 plaatsen over.
Deel activiteit
#45937
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Duurzaamheidseducatie-Enschede1/activiteiten/Gastheergastvrouw-bezoekerscentrum/45937 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je bent gastheer of gastvrouw in bezoekerscentrum het Lammerinkswönner in het Abraham Ledeboerpark.

Uitgebreide omschrijving

Je bent eens per maand gastheer of gastvrouw in bezoekerscentrum het Lammerinkswönner in het Abraham Ledeboerpark. Op zondagmiddag open je het bezoekerscentrum en zet je alle spullen klaar. Je zorgt voor een prettige sfeer. Je beantwoordt vragen over de boerderij, de moestuin, de kruidentuin en het park en kunt bezoekers eventueel een rondleiding geven.

In het bezoekerscentrum zijn door het jaar heen verschillende educatieve tentoonstellingen rondom duurzaamheid en natuur voor kinderen van het basisonderwijs, van januari-maart staan er dieren op stal als onderdeel van een educatief project. Als gastvrouw/gastheer betrek je de kinderen bij de tentoonstellingen en beantwoord je hier vragen over, het is daarom van belang dat je bereid bent om je te verdiepen in de verschillende thema’s die met de tentoonstellingen voorbijkomen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over DuurzaamheidsEducatie Enschede

DuurzaamheidsEducatie Enschede verzorgt educatieve excursies voor het basisonderwijs. Wij gaan ervanuit dat wanneer kinderen zich mogen verwonderen over de wereld om zich heen, zij op een duurzame manier voor die wereld willen zorgen. Vanuit dat oogpunt zijn onze activiteiten vormgegeven. Onze vrijwilligers nemen de kinderen vol enthousiasme mee op avontuur. Daarnaast hebben we een bezoekerscentrum, waar we met wisselende tentoonstellingen bezoekers jong en oud informeren over allerlei uiteenlopende thema's; van de wilde bij tot het Twentse boerderijleven van 200 jaar terug.
2 plaatsen over.
Deel activiteit