Skip Sidebar
DuurzaamheidsEducatie Enschede

DuurzaamheidsEducatie Enschede

Club, vereniging of andere

Over ons

DuurzaamheidsEducatie Enschede verzorgt educatieve excursies voor het basisonderwijs. Wij gaan ervanuit dat wanneer kinderen zich mogen verwonderen over de wereld om zich heen, zij op een duurzame ...

Deel

Heembostocht kleuters begeleiden

Project (Tijdelijk) · 2–4 uur/week · Start vanaf 28 mrt 2022
Van Heeksbleeklaan, 7522 LB Enschede, Nederland
OnderwijsBuiten
Kinderen & JongerenOnderwijs
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
DuurzaamheidsEducatie Enschede
#49835
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Duurzaamheidseducatie-Enschede1/activiteiten/Heembostocht-kleuters-begeleiden/49835 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om een activiteit te begeleiden voor de kleuters van het basisonderwijs.

Uitgebreide omschrijving

Om 9:00 ontvang je de eerste groep kleuters bij het Lammerinkswönner, je enthousiasmeert de kleuters met een verhaal. Vervolgens loop je met de groep naar de heemtuin, waar je uitleg geeft aan de kinderen en voornamelijk aan de ouders hoe de activiteit verloopt. De ouders gaan zelf met de kinderen aan de slag, jij blijft nog even kijken of alles soepel verloopt en er geen vragen zijn. Dan neem je afscheid van de leerkracht en kom je terug naar de boerderij voor een kopje koffie/thee. Na afloop van de activiteit controleer je of alle spullen in orde zijn en op de goede plek staan voor ontvangst van de volgende groep. Om 10:15 sta je klaar om de volgende groep te ontvangen, dit is ook de laatste groep van de ochtend.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature . Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over DuurzaamheidsEducatie Enschede

DuurzaamheidsEducatie Enschede verzorgt educatieve excursies voor het basisonderwijs. Wij gaan ervanuit dat wanneer kinderen zich mogen verwonderen over de wereld om zich heen, zij op een duurzame manier voor die wereld willen zorgen. Vanuit dat oogpunt zijn onze activiteiten vormgegeven. Onze vrijwilligers nemen de kinderen vol enthousiasme mee op avontuur. Daarnaast hebben we een bezoekerscentrum, waar we met wisselende tentoonstellingen bezoekers jong en oud informeren over allerlei uiteenlopende thema's; van de wilde bij tot het Twentse boerderijleven van 200 jaar terug.