Skip Sidebar
Wageler Samen

Wageler Samen

Club, vereniging of andere

Over ons

De Vereniging Wageler Samen bestaat uit zeven organisaties/partijen die actief zijn in en om het Ledeboerpark en het Wageler. We denken dat we door nauwer samen te werken het gebied mooier en ...

Deel
Heembostocht kleuters met ouders begeleiden

Heembostocht kleuters met ouders begeleiden

Project (Tijdelijk) · 2–4 uur/week · Start vanaf 25 mrt 2024
Van Heeksbleeklaan, 7522 LB Enschede, Nederland
OnderwijsBuiten
Kinderen & JongerenOnderwijs
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageler Samen
#49835
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Duurzaamheidseducatie-Enschede1/activiteiten/Heembostocht-kleuters-begeleiden/49835 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken enthousiaste mensen die het leuk vinden om een natuur-/sprookjes activiteit te begeleiden voor kleuters van het basisonderwijs, in het Ledeboerpark.

Uitgebreide omschrijving

Om 9:00 ontvang je de eerste groep kleuters (4 tot 6 jaar) bij het Lammerinkswönner, je enthousiasmeert de kleuters met een verhaal. Vervolgens loop je met de groep naar de Heemtuin, waar je uitleg geeft aan de kinderen en voornamelijk aan de ouders hoe de activiteit verloopt. De ouders gaan zelf met de kinderen aan de slag.


Jij blijft nog even kijken of alles soepel verloopt en er geen vragen zijn. Dan neem je afscheid van de leerkracht en kom je terug naar de boerderij voor een kopje koffie/thee.


Na afloop van de activiteit controleer je of alle spullen in orde zijn en op de goede plek staan voor ontvangst van de volgende groep. Om 10:15 sta je klaar om de volgende groep te ontvangen, dit is ook de laatste groep van de ochtend.

Tegen 11.15 uur neem je afscheid van de groep en ben jij klaar.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Wageler Samen > Heembostocht kleuters met ouders begeleiden

Over Wageler Samen

De Vereniging Wageler Samen bestaat uit zeven organisaties/partijen die actief zijn in en om het Ledeboerpark en het Wageler. We denken dat we door nauwer samen te werken het gebied mooier en betekenisvoller kunnen maken, maar ook dat we ieder voor zich onze doelen beter kunnen realiseren. Als vereniging zijn we een belangrijke partner voor de gemeente bij ontwikkelingen in en het beheer van het gebied. Tevens verzorgen we samen met veel vrijwilligers educatieve activiteiten. Natuur, historie, educatie, zorg, recreatie en landbouw komen hier samen.
Leden van de Vereniging zijn:
IVN Enschede, Bijenvereniging Enschede, Zone.College, Stawel, Stichting boerderij de Viermarken, Stichting Landgoed het Wageler en de Parkcommissie van het Ledeboerpark