Maatje gezocht!!!

Maatje gezocht!!!

Taak · 0–2 uur
Bosuilstraat 9, 7523 BJ Enschede, Nederland
Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Estinea Bosuilstraat9
#41211
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Estinea-Bosuilstraat9/activiteiten/Maatje-gezocht/41211 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een maatje/vrijwilliger voor 1 van onze cliënten. Hij vind het fijn om een stuk te wandelen of samen met lego bezig te zijn.

Uitgebreide omschrijving

Alexander is een man van 52 jaar met een licht verstandelijke beperking.

Hij is 2 jaar geleden zijn moeder verloren en daarmee ook een lijn naar de buitenwereld.

Alexander is een zachtaardige rustige man die het leuk vind om er op uit te gaan. Zo vind hij het leuk om een rondje te maken door het centrum van Enschede en hier op een terrasje wat te drinken. Ook wandelen in het park vind hij erg leuk!

Als het weer het niet toestaat om naar buiten te gaan vind hij puzzelen of een lego bouwpakket maken ook erg leuk.

Alexander is altijd wel in voor een grapje!


Zie jij het zitten om zo nu en dan met Alexander af te spreken en wat leuks met hem te ondernemen, neem dan contact met ons op.


De voorkeur gaat uit naar een wat oudere dame of een mannelijke vrijwilliger maar dit is geen pre.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Estinea Bosuilstraat9

Over ons
Mensen met een beperking willen net als iedereen een gelukkig leven. Gewoon meedoen in de samenleving. Een leuke plek om te wonen, werken en op z’n tijd ontspannen en leuke dingen doen. Samen met familie, vrienden en buren. De ondersteuning die zij hierbij nodig hebben, is heel verschillend. Van een wekelijks gesprek tot 24-uurs intensieve verzorging.

De ondersteuning die Estinea biedt, is afgestemd op individuele mogelijkheden en gericht op persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren mensen om nieuwe ervaringen op te doen, dingen te ontdekken en zelf te doen, zodat zij het beste uit zichzelf halen. Daarbij activeren we ook anderen in de directe omgeving die steun kunnen bieden, zoals ouders, familie, buren, vrienden en vrijwilligers. Die samenwerking met het sociale netwerk van mensen met een beperking is wat ons werk boeiend maakt. Samen komen we gewoon verder en bereiken we meer. Mensen met een beperking willen net als iedereen een gelukkig leven. Gewoon meedoen in de samenleving. Een leuke plek om te wonen, werken en op z’n tijd ontspannen en leuke dingen doen. Samen met familie, vrienden en buren. De ondersteuning die zij hierbij nodig hebben, is heel verschillend. Van een wekelijks gesprek tot 24-uurs intensieve verzorging.

De ondersteuning die Estinea biedt, is afgestemd op individuele mogelijkheden en gericht op persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren mensen om nieuwe ervaringen op te doen, dingen te ontdekken en zelf te doen, zodat zij het beste uit zichzelf halen. Daarbij activeren we ook anderen in de directe omgeving die steun kunnen bieden, zoals ouders, familie, buren, vrienden en vrijwilligers. Die samenwerking met het sociale netwerk van mensen met een beperking is wat ons werk boeiend maakt. Samen komen we gewoon verder en bereiken we meer.