Skip Sidebar

Over ons

Over ons
Mensen met een beperking willen net als iedereen een gelukkig leven. Gewoon meedoen in de samenleving. Een leuke plek om te wonen, werken en op z’n tijd ontspannen en leuke dingen doen ...

Buurt & omgevingZorg & WelzijnMensen met een beperking
Deel

Wandel maatje gezocht

Een dag · 2–4 uur
Enschede, Overijssel, Nederland
Maatje & buddyBuitenVervoerSociaal contactSociaal contactNederlands
Buurt & omgevingZorg & WelzijnMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#37395
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Estinea-Bosuilstraat9/activiteiten/Wandel-maatje-gezocht/37395 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op onze Locatie wonen een aantal fanatieke wandelaars en zouden het erg leuk vinden om met een maatje een stuk te wandelen.

Hoe kom ik er?

Over Estinea Bosuilstraat9

Over ons
Mensen met een beperking willen net als iedereen een gelukkig leven. Gewoon meedoen in de samenleving. Een leuke plek om te wonen, werken en op z’n tijd ontspannen en leuke dingen doen. Samen met familie, vrienden en buren. De ondersteuning die zij hierbij nodig hebben, is heel verschillend. Van een wekelijks gesprek tot 24-uurs intensieve verzorging.

De ondersteuning die Estinea biedt, is afgestemd op individuele mogelijkheden en gericht op persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren mensen om nieuwe ervaringen op te doen, dingen te ontdekken en zelf te doen, zodat zij het beste uit zichzelf halen. Daarbij activeren we ook anderen in de directe omgeving die steun kunnen bieden, zoals ouders, familie, buren, vrienden en vrijwilligers. Die samenwerking met het sociale netwerk van mensen met een beperking is wat ons werk boeiend maakt. Samen komen we gewoon verder en bereiken we meer. Mensen met een beperking willen net als iedereen een gelukkig leven. Gewoon meedoen in de samenleving. Een leuke plek om te wonen, werken en op z’n tijd ontspannen en leuke dingen doen. Samen met familie, vrienden en buren. De ondersteuning die zij hierbij nodig hebben, is heel verschillend. Van een wekelijks gesprek tot 24-uurs intensieve verzorging.

De ondersteuning die Estinea biedt, is afgestemd op individuele mogelijkheden en gericht op persoonlijke ontwikkeling. We stimuleren mensen om nieuwe ervaringen op te doen, dingen te ontdekken en zelf te doen, zodat zij het beste uit zichzelf halen. Daarbij activeren we ook anderen in de directe omgeving die steun kunnen bieden, zoals ouders, familie, buren, vrienden en vrijwilligers. Die samenwerking met het sociale netwerk van mensen met een beperking is wat ons werk boeiend maakt. Samen komen we gewoon verder en bereiken we meer.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit