Skip Sidebar
Estinea Katoen

Estinea Katoen

Non-profit

Over ons

Visie
Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 925 medewerkers en 425 vrijwilligers zetten zich dagelijks voor hen in. Daarbij werken we vanuit ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Estinea Katoen

Over Estinea Katoen

Visie
Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 925 medewerkers en 425 vrijwilligers zetten zich dagelijks voor hen in. Daarbij werken we vanuit de overtuiging dat iedereen - met steun van anderen - mee kan doen in de samenleving. Wij helpen mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met hart en ziel, elke dag weer. Zo ook bij cadeauwinkel en bakkerij Katoen.

Werkwijze
Onze visie is daarmee helder, maar hoe werken we dan precies? Bij werk en activiteitenlocatie Katoen werken we in verschillende clusters. Cliënten kunnen aan de slag in de bakkerij, het atelier en op de productiewerkvloer.

Bakkerij
In onze bakkerij bakken wij heerlijke appeltaarten en cakes op bestelling, maar meestal hebben we onze taarten en cakes ook op voorraad voor de vrije verkoop. Ook bakken we hier de saucijzenbroodjes voor de Koeien van Jelle.

Atelier
In ons atelier maken wij creatieve producten zoals kaarten, kussens en andere cadeauartikelen die we verkopen in onze gezellige winkel. Klanten met specifieke wensen kunnen altijd langskomen om deze samen te bespreken. We denken graag mee en er is veel mogelijk! Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00-15:30 uur.

Productie
We doen bij Katoen ook productiewerk voor verschillende opdrachtgevers. Wij pakken bijvoorbeeld materialen in, knippen borduurvellen en sorteren, bestickeren en/of (de)monteren onderdelen.

Estinea staat voor meedoen in de samenleving. Bij Katoen zoeken we dan ook nadrukkelijk de samenwerking met andere gebruikers van Prismare en externe bedrijven. Dat betekent voor cliënten niet alleen het hebben van zinvol werk binnen onze werk en activiteitenlocatie, maar ook dat ze nieuwe contacten leggen en bouwen aan een sociaal netwerk. Ziet u kansen en mogelijkheden? Dan horen wij graag van u! Loop gerust bij ons binnen, we heten u van harte welkom.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Buschauffeur Estinea
Structureel werk · 4–5 uur/week
Enschede
Buschauffeur Estinea
Wij zoeken een buschauffeur: Elke donderdagochtend van 09:00 tot ongeveer 12:30. De exacte eindtijd is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden.Geplaatst door Estinea Katoen

Foto's