Skip Sidebar
Het Goed

Het Goed

Non-profit

Over ons

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze ...

Buurt & omgevingNatuur & Milieu
Deel
Bijrijder op de bus van  kringloopwarenhuis Het Goed

Bijrijder op de bus van kringloopwarenhuis Het Goed

Structureel werk · 8 uur/week · Start vanaf 12 jan 2019
Lonnekerbrugstraat 99 7547 AK Enschede
Buurt & omgevingNatuur & Milieu
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Het Goed
#21535
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Het-Goed/activiteiten/Bijrijder-op-de-bus-van-kringloopwarenhuis-Het-Goed/21535 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Als bijrijder bij kringloopwarenhuis Het Goed ga je samen met onze vaste chauffeur adressen langs in en rond Enschede om tweedehands spullen bij mensen thuis op te halen. Je bent steeds een ochtend of een middag (of beide) onderweg en je moet voor deze functie minstens 2 dagdelen per week beschikbaar zijn. Het komt soms voor dat je meubels moet tillen, dus voor deze functie moet je lichamelijk goed in orde zijn. Je werkt altijd samen met de chauffeur, die eindverantwoordelijke is.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs, Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

Als vrijwilliger bij Het Goed zorg je er samen met je collega's voor dat spullen een tweede leven krijgen. Hierdoor worden er minder spullen weggegooid en dit is goed voor het milieu. Als vrijwilliger krijg je een kleine onkostenvergoeding van 50 cent per uur en personeelskorting.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Het Goed

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze kringloopwarenhuizen binnenkomen, sorteren we zorgvuldig. Het gaat om producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica.