Skip Sidebar

Over ons

De lampen conserveren en geschikt maken voor gebruik, waarbij de veiligheid aangepast is aan de huidige eisen. Veelal moet er een nieuw ophangsysteem gemaakt worden. Daarna worden de lampen verkocht ...

Kunst & cultuur
Deel
Vrijwilliger Multi Media

Vrijwilliger Multi Media

Structureel werk · 2–7 uur/week
Flexibele locatie
NederlandsSociaal contact
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Het Lichtatelier
#22766
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Het-Lichtatelier/activiteiten/Vrijwilliger-Multi-Media/22766 om je aan te melden

Contactpersoon

Frederike de Pril-KorsmanStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Onderhoud website en Facebook. Bedenken Pr-campagnes. Gedacht wordt aan een nieuwsbrief. Regelmatig overleg op locatie. Werkplek op locatie of thuis.

Uitgebreide omschrijving

Onze website is vernieuwd maar moet wel onderhouden worden. Nieuwtjes, activiteiten maar ook nieuwe lampen en klokken moeten op de site vermeld worden. Daarnaast willen we de bekendheid vergroten en aan jou de taak om hier mogelijkheden voor te zoeken. Zelf denken we ook aan een nieuwsbrief.

Om de sfeer van het lichtatelier goed over te kunnen brengen is het belangrijk om regelmatig in het atelier/winkel aanwezig te zijn. Je werkt dan met de andere vrijwilligers en leert van de contacten en werkzaamheden. Als je het leuk vindt, mag je ook meehelpen met de verkoop waardoor je ook veel leert over de achtergronden van het lichtatelier en de materialen die we verkopen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Het Lichtatelier

De lampen conserveren en geschikt maken voor gebruik, waarbij de veiligheid aangepast is aan de huidige eisen. Veelal moet er een nieuw ophangsysteem gemaakt worden. Daarna worden de lampen verkocht waardoor ze zichtbaar blijven in de toekomst. Daarnaast worden er ook nieuwe lampen gemaakt van de historische materialen. We hebben lampjes op isolatoren, maar ook zijn bepaalde lampen veranderd in muurlampen of staande lampen.