Skip Sidebar
IBO-Nederland

IBO-Nederland

Non-profit

Over ons

IBO ORGANISEERT INTERNATIONAAL VRIJWILLIGERSWERK
Dat doen we om levensomstandigheden van mensen te helpen verbeteren en om mensen van over de hele wereld bij elkaar te brengen voor een échte ...

ArmoedebestrijdingWelzijnBuurt & omgeving
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
Vrijwilligerswerk in het buitenland: de ervaring van je leven!

Vrijwilligerswerk in het buitenland: de ervaring van je leven!

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Flexibele locatie
Activiteiten begeleidenKlussenJeugdwerkSociaal contactBuitenTuinierenZorgOndersteunend werkBegeleiding
ArmoedebestrijdingWelzijnBuurt & omgeving
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
IBO-Nederland
#79615
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/IBO-Nederland2/activiteiten/Vrijwilligerswerk-in-het-buitenland-de-ervaring-van-je-leven/79615 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij meebouwen aan een betere wereld? Sluit je aan als internationale vrijwilliger bij één van onze bouwprojecten, ecologische projecten of sociale projecten

Uitgebreide omschrijving

IBO organiseert internationale vrijwilligersprojecten met lokale NGO's en non-profitorganisaties over de hele wereld. We doen dit om de levensomstandigheden van mensen te helpen verbeteren en om vrijwilligers van over de hele wereld bij elkaar te brengen voor een échte ontmoeting. Wij geloven dat samen met een groep internationale vrijwilligers werken aan een concrete taak de meest effectieve manier is om wederzijds begrip en duurzame vriendschappen te creëren.


Wil jij meebouwen aan een betere wereld? Sluit je aan als internationale vrijwilliger bij één van onze bouwprojecten, ecologische projecten of sociale projecten. Voor je het weet bouw je klaslokalen of wateropslag, ervaar je zelfvoorzienend leven of organiseer je activiteiten voor mensen met een beperking. In elk project ontmoet je nieuwe mensen, ervaar je het leven in een ander land en leer je nieuwe (werk)vaardigheden.


IBO is er voor vrijwilligers - het bieden van kansen - het verbinden van organisaties - het aanbieden van internationale groepen vrijwilligers. Wil je meer weten? Of als vrijwilliger meedoen aan een van onze projecten? Kijk op onze website!



Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Activiteit Delen

Over IBO-Nederland

IBO ORGANISEERT INTERNATIONAAL VRIJWILLIGERSWERK
Dat doen we om levensomstandigheden van mensen te helpen verbeteren en om mensen van over de hele wereld bij elkaar te brengen voor een échte ontmoeting.

Help ook bouwen aan een mooiere wereld! Doe sociaal werk, een bouwklus of een ecologisch project. Ontmoet nieuwe mensen, ervaar leven in een andere cultuur en leer nieuwe vaardigheden.