Skip Sidebar

Over ons

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten ...

WelzijnMensen met een beperkingZorg
Deel
InteraktContour Geert de Leeuw

Over InteraktContour Geert de Leeuw

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven.

InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
www.interaktcontour.nl

InteraktContour bouwt in Enschede de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw, voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De nieuwe woonlocatie heeft plek voor 85 cliënten en begin oktober 2022 gereed zijn. Dat betekent een uitbreiding van het aanbod in Enschede en omgeving met 22 appartementen. En dus zijn er ook een flink aantal extra vrijwilligers nodig.

Foto's