Begeleiders voor Zelfhulp Online

Begeleiders voor Zelfhulp Online

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 10 aug 2019
Molenstraat 30 7514DK Enschede
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ixta Noa
#21664
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Ixta-Noa/activiteiten/Begeleiders-voor-Zelfhulp-Online/21664 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor Zelfhulp Online zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zelfhulp Online is een programma waarbij je wekelijks mailcontact hebt met een deelnemer die zich ervoor heeft aangemeld. Vanuit je eigen ervaring begeleid je deze deelnemer. Je wordt altijd gekoppeld aan een deelnemer met dezelfde kwetsbaarheid die jij hebt (gehad). Hierdoor kan het wel langer duren voor je een deelnemer kunt begeleiden. Vrijwilliger worden voor Zelfhulp Online kun je daarom het beste combineren met ander vrijwilligerswerk bij Ixta Noa. Het is bijvoorbeeld prima te combineren met het begeleiden van de inloop. Heb jij een psychische kwetsbaarheid (gehad)? En lijkt het je leuk om iemand die nog middenin de kwetsbaarheid zit te begeleiden via de mail? Dan zijn we op zoek naar jou! Kortom we zijn op zoek naar vrijwilligers die: Ervaringsdeskundig zijn op het gebied van psychische kwetsbaarheid. Niet meer veel gehinderd worden door de psychische kwetsbaarheid. Bereid zijn tot het volgen van de Training Online Begeleider (bestaat uit 3-5 oefenmails) Tijd hebben om wekelijks mailcontact te hebben. Het zal gaan om ongeveer een uur per week. Als je meer informatie wil over het begeleiden binnen Zelfhulp Online of over Ixta Noa, dan kun je bellen met 088 – 498 26 62 of stel je vraag via de mail: [email protected]

Opleidingsvereiste

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Ixta Noa

Ixta Noa is een zorgorganisatie die 100% vanuit ervaringsdeskundigheid werkt. We weten hoe het is om een psychische stoornis of verslaving te hebben en begeleiden een ander vanuit die ervaring.