Skip Sidebar

Over ons

De doelstelling willen we bereiken door mensen echt te zien. En door oprechte belangstelling en interesse te tonen. Wie ben je? Wat heb je nodig? En wat staat ons te doen?

Samen kijken we welke ...

Buurt & omgeving
Deel
Een gezelligheidsmens gezocht!

Een gezelligheidsmens gezocht!

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Enschede, Overijssel, Nederland
Activiteiten begeleidenKoken & etenBuiten
Buurt & omgevingWelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
JP van den Bent Stichting
#80474
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/JP-van-den-Bent-Stichting/activiteiten/Een-gezelligheidsmens-gezocht/80474 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen koffie drinken op het terras, een wandeling maken, ronde fietsen of lekker koken? Dat kan allemaal! Lijkt het jou leuk om dit te doen, dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Voor een van onze bewoners zijn wij opzoek naar iemand die het leuk vindt om samen met iets te ondernemen, gezellig te kletsen, maar ook kan zien wanneer er een serieus gesprek nodig is.


Deze bewoner is 35 jaar oud en heeft een licht verstandelijke beperking. Kan verbaal prima praten en is lichamelijk niet afhankelijk van hulpmiddelen. Het is een gezellige jonge man die houdt van koken, gezelligheid, een kop koffie te drinken in de stad en een ronde fietsen. Hij zoekt voor één keer in de twee weken op donderdag iemand die het leuk vindt om dit samen met hem te doen.

Als je samen iets onderneemt waar kosten aan verbonden zijn (bijvoorbeeld koffie op het terras), dan wordt dat voor jou betaald!


Word jij enthousiast als jij dit leest? Klik dan op de aanmeldknop boven aan deze pagina, dan nemen wij contact met jou op!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > JP van den Bent Stichting > Een gezelligheidsmens gezocht!

Over JP van den Bent Stichting

De doelstelling willen we bereiken door mensen echt te zien. En door oprechte belangstelling en interesse te tonen. Wie ben je? Wat heb je nodig? En wat staat ons te doen?

Samen kijken we welke ondersteuning nodig is. Dat doen we vanuit het uitgangspunt ‘doe gewoon en gewoon doen’. Onze medewerkers krijgen dan ook alle verantwoordelijkheid om de ondersteuning naar eigen inzicht in te richten. De doelstelling willen we bereiken door mensen echt te zien. En door oprechte belangstelling en interesse te tonen. Wie ben je? Wat heb je nodig? En wat staat ons te doen?

Samen kijken we welke ondersteuning nodig is. Dat doen we vanuit het uitgangspunt ‘doe gewoon en gewoon doen’. Onze medewerkers krijgen dan ook alle verantwoordelijkheid om de ondersteuning naar eigen inzicht in te richten.