Skip Sidebar
Never2BeAlone

Never2BeAlone

Non-profit

Over ons

Stichting Never2BeAlone zet zich in om eenzaamheid te bestrijden onder jongeren en jongvolwassenen. Stichting Never2BeAlone is een organisatie door en voor jongeren die kampen met ...

WelzijnKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Deel
Teamleden activiteitenteam gezocht

Teamleden activiteitenteam gezocht

Structureel werk · 1–4 uur/week
Enschede, Overijssel, Nederland
Marketing & CommunicatieSociaal contactSociale media
WelzijnKinderen & JongerenBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Never2BeAlone
#26844
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Never2BeAlone/activiteiten/Teamleden-activiteitenteam-gezocht/26844 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Stichting Never2BeAlone is op zoek naar leden voor het activiteitenteam in Enschede. Lijkt je dit iets? Stuur ons gerust een berichtje!

Uitgebreide omschrijving

Stichting Never2BeAlone is een stichting die zich richt op het bestrijden van eenzaamheid onder jongeren en jongvolwassenen. Never2BeAlone beschikt over lokale activiteitenteams die gericht activiteiten aanbieden in de betreffende plaats.


Stichting Never2BeAlone organiseert activiteiten om jongeren en jongvolwassenen met elkaar in contact te brengen. Vanuit Never2BeAlone zien we dat we werken met een kwetsbare doelgroep. Een deel van onze doelgroep kampt met een psychische en/of psychiatrische problematiek of heeft hier te maken mee gehad. Ook een deel van de doelgroep ervaart een lichamelijke handicap, waardoor ze moeilijker mee kunnen komen in de maatschappij. De activiteiten die worden georganiseerd zien we als preventief middel voor verdere problematieken, zoals een sociaal isolement. Dit doen we door aandacht te besteden aan verschillende sociale vaardigheden, sport en educatie.


Je taken zijn onder andere:

  • In het team activiteiten organiseren
  • Vergaderen met het activiteitenteam
  • Overleggen met andere activiteitenteams
  • Agenda beheren


Lijkt je dit iets? Stuur ons gerust een berichtje!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Never2BeAlone > Teamleden activiteitenteam gezocht

Over Never2BeAlone

Stichting Never2BeAlone zet zich in om eenzaamheid te bestrijden onder jongeren en jongvolwassenen. Stichting Never2BeAlone is een organisatie door en voor jongeren die kampen met eenzaamheidsgevoelens.