Skip Sidebar

Over ons

We staan voor het terugdringen van kansenongelijkheid en zorgen ervoor dat ook kinderen met een bijzondere thuissituatie kans hebben op succes op school en in het leven.

School 's cool Twente zoekt ...

OnderwijsKinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
Deel

Maak het verschil en word vrijwilliger thuismentor!

Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 1 dec 2022
Enschede, Overijssel, Nederland
OnderwijsKinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
Activiteit Delen
School's Cool Twente
#58888
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Schools-Cool-Twente/activiteiten/Maak-het-verschil-en-word-vrijwilliger-thuismentor/58888 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We staan voor het terugdringen van kansenongelijkheid en zorgen ervoor dat iedere jongere de gelijken kansen krijgt. En jij als mentor maakt het verschil!

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar vrijwillige (thuis)mentoren. Een mentor gaat elke week anderhalf uur bij de leerlingen langs en helpt hem/haar met schoolzaken. De mentor helpt huiswerk plannen, woordjes leren, je verplaats zich in de leefwereld van de jongeren. Samen oefenen jullie om beter vragen te kunnen stellen op school en de mentor helpt bij het bewaken van de vrije tijd rond alle (nieuwe) schoolzaken. Je geeft positief aandacht. Dat motiveert en bevordert het zelfvertrouwen.


Ben jij enthousiast, geduldig en flexibel?

Heb jij een goede portie humor?

Wil jij het verschil maken in het leven van een jongere, die de steun nodig heeft?


Laat het mij weten, we kunnen over in gesprek gaan, en ik kan je meer informatie geven.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Enschede > Enschede Activiteiten > School's Cool Twente > Maak het verschil en word vrijwilliger thuismentor!

Over School's Cool Twente

We staan voor het terugdringen van kansenongelijkheid en zorgen ervoor dat ook kinderen met een bijzondere thuissituatie kans hebben op succes op school en in het leven.

School 's cool Twente zoekt vrijwillige thuismentoren, die gedurende anderhalf jaar bij het kind/de jongere thuis komen. De thuismentor is er als steunfiguur primair voor het kind. Een thuismentor gaat elke week een uurtje langs bij het kind/de jongere en helpt hem/haar met schoolzaken. De thuismentor helpt huiswerk plannen en woordjes leren. Samen oefenen jullie om beter vragen te kunnen stellen op school en de thuismentor helpt bij het bewaken van de vrije tijd rond alle (nieuwe) schoolzaken.