Gastvrouw/-heer en algemeen medewerkers bij Lonneker Molen

Gastvrouw/-heer en algemeen medewerkers bij Lonneker Molen

Taak · 4 uur
Lonneker Molenweg 80 7525 PC Enschede
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Lonneker Molen
#21691
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Erfgoed-Lonneker/activiteiten/Gastvrouw-heer-en-algemeen-medewerkers-bij-Lonneker-Molen/21691 om je aan te melden

Contactpersoon

Stichting Lonneker Molen PurmerStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

Kom jij ons als nieuwe vrijwilliger helpen bij het laten draaien van de molen? Door: - Te helpen bij verkoop in de Molenwinkel. - Bezoekers te ontvangen. - Klanten te bedienen en te ondersteunen bij verschillende activiteiten/werkzaamheden in en rond de molen. Desgewenst bezoekers doorverwijzen naar de molenaar. In beginsel kun je op vele taken worden ingezet op basis van je eigen voorkeuren en kwaliteiten: - Verkoop van producten. - Verzorgen van koffie, thee en frisdrank. - Globale informatie verstrekken over de molen. - Voorraad winkel aanvullen. - Inpakken van meel. - Bestellingen klaarmaken. - Schoonmaken van winkel, keuken en toilet molenschuur. - Ondersteunen van buitenactiviteiten (kindgericht). - Pannenkoeken bakken. Dus graag vaardig in: - Klantgericht/gastvrij. - Representatief/vriendelijk. - Affiniteit met ambachtelijke producten. - Kassavaardigheid. Tijden: - Minimaal 1 dagdeel per week. - Ook in weekend, op zondag en feestdagen (bij mooi weer). Voor meer informatie en belangstelling neem contact op met Grietje Dijkstra (vrijwilligers coördinator)



Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Lonneker Molen

De Lonneker Molen moet blijven draaien en dat kost geld. Om dat geld bijeen te brengen hebben we o.a. een leuk authentiek molenwinkeltje waar diverse artikelen worden verkocht en hebben we de inzet van vrijwilligers nodig.