Vrijwilligers gezocht voor Stadsvlucht

Vrijwilligers gezocht voor Stadsvlucht

Event · 6 mei 2022, 20:00 – 8 mei 2022, 22:00
Enschede, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenEvenement & festival
Kunst & cultuur
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.15 plaatsen over.
Activiteit Delen
Theater Sonnevanck
#51778
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Theater-Sonnevanck/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Stadsvlucht/51778 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor Stadsvlucht zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van donderdag 6 t/m zondag 8 mei deel willen uitmaken van dit bijzondere project en ons da

Uitgebreide omschrijving

Publieksbegeleiding

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en ze te begeleiden tijdens een van de routes? Samen met een collega het publiek onder je hoede nemen en ervoor zorgen dat de gasten op tijd op de juiste plaats zijn? Meld je dan aan!

 

Achter de schermen

Ondersteun je ons liever met het reilen en zeilen achter de schermen? Zorgen voor de mensen en de locaties met cateren, inrichten, opruimen, informatie geven en het aanspreekpunt zijn? Meld je dan aan!

 

Aanmelden

Heb je belangstelling en wil je meehelpen, neem dan contact op met Betsy Postma. Vermeld daarbij wanneer je beschikbaar bent en waar je voorkeur naar uit gaat: publieksbegeleiding of werken achter de schermen. We horen graag van je!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.15 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Theater Sonnevanck

Theater Sonnevanck maakt jeugdtheater: voorstellingen voor kinderen, jongeren, hun familie en vrienden. Nieuw muziektheater, inhoudelijke solide en avontuurlijk in de vorm voor iedereen vanaf 4 jaar. De voorstellingen worden gemaakt door professionele acteurs, regisseurs, vormgevers, componisten, tekstschrijvers en decorbouwers.