Skip Sidebar

Over ons

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel
Activiteiten begeleider, E51

Activiteiten begeleider, E51

Structureel werk · 1 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Amelinklaan 28 7524 GA Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twentse Zorgcentra, de
#21442
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twentse-Zorgcentra-de/activiteiten/Activiteiten-begeleider/21442 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Informatie: De Amelinklaan 28 is een woongroep met 11 psychisch kwetsbare cliënten. Naast hun verstandelijke beperking spelen andere factoren, zoals schizofrenie, dementie, en moeilijk verstaanbaar gedrag een rol. Op de Amelinklaan 28 heerst een rustige sfeer, waarin iedere cliënt zijn leven vorm kan geven, er wordt rekening gehouden met lichamelijke en geestelijke achteruitgang in het functioneren. Zij zijn op zoek naar een vrijwilliger die een aantal activiteiten wil ondernemen met 2 clienten zoals wandelen, fietsen op de duo fiets of gezellige dingen op de groep organiseren. In het begin is er begeleiding bij aanwezig maar het is wenselijk dat de vrijwilliger na een tijdje ook zelfstandig dingen onderneemt.

Opleidingsvereiste

HBO, MBO, VWO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Wat wij bieden:  Volop waardering en een onbetaalbare ervaring  Wij bieden u een leuke vrijwilligersplek van 1 uur per week.  Wij hebben een WA en ongevallenverzekering afgesloten  Een tegemoetkoming in de reiskosten van 0,30 cent de kilometer.  Wij bieden u een gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging van De Twentse Zorgcentra  Wij bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twentse Zorgcentra, de

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.