Post | maart 2023 | Nieuws | 1 min lezen

NLDoet 2023

NLDoet2023

Ondanks het winterse weer, waardoor veel activiteiten zijn uitgesteld tot een latere datum, werd er weer héél wat afgelachen en geknuffeld tijdens de NLdoet2023 Harten-actie in de binnenstad van Gemeente Enschede!


We liepen met onze harten-mascotte niet alleen om de landelijke actie van het Oranje Fonds te promoten, maar ook om meer aandacht te geven aan het vrijwilligerswerk in Enschede. Enschede heeft een groot aantal organisaties waar vrijwilligers aan het werk zijn en waar ook voortdurend naar nieuwe vrijwilligers gezocht wordt. Vrijwilligerswerk is niet alleen divers en leuk; het helpt bij je CV opbouw, het opdoen van ervaring, netwerken, werkervaring, nieuwe ervaringen, inspiratie opdoen, etc.


Onze matchondersteuners zijn van maandag tot vrijdag tussen 10:00 en 15:00 uur in het Huis voor Taal & Meedoen in de Bibliotheek Enschede te vinden. Zij helpen je met alle plezier zoeken naar een leuke vrijwilligersplek bij één van de organisaties.


Kom ontdekken wat vrijwilligerswerk voor jou kan doen!


In 2024 vindt NL Doet plaats op 8 en 9 maart.
*Heb jij vrijdag een foto laten maken met ons Hart? Kijk dan even op Facebook!

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
#NLdoet2021 #NLdoet Gemeente Enschede #VUEnschede #mpact053 #vrijwilligerswerk #samensterk #helpelkaar #enschede #eenzaamheiddoorbreken

NLDoet 2021 komt er aan!

| Nieuws
HEB JIJ JE KLUS AL AANGEMELD?

Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar in maart NLdoet. De grootste ...
Lees meer

Uitreiking Enschedese Vrijwilligersprijs 2020

| Nieuws
Na een spannende stemronde waarin nek aan nek 'gestreden' werd om de 1e, 2e en 3e prijs zijn, van de zeven ...
Lees meer