Skip Sidebar

Over ons

De Kindertelefoon Almelo, voert gesprekken met kinderen en jongeren via telefoon en chat. Wij zijn er iedere dag van 11.00 - 21.00 uur om een luisterend oor te bieden aan iedereen in de leeftijd van 8 ...

Deel
Jongeren (16-19 jaar) voor de jongerenchat bij De Kindertelefoon

Jongeren (16-19 jaar) voor de jongerenchat bij De Kindertelefoon

Structureel werk · 3 uur/week
Wierdensestraat 22, 7607 GJ Almelo, Netherlands
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Kindertelefoon Almelo
#21061
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/De-Kindertelefoon-Almelo/activiteiten/Jongeren-16-19-jaar-voor-de-jongerenchat-bij-De-Kindertelefoon/21061 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De Kindertelefoon is uniek in Nederland. Kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die willen praten over een probleem, kunnen vertrouwelijk en gratis terecht bij De Kindertelefoon. De gesprekken gaan bijvoorbeeld over pesten, verliefdheid, problemen thuis of kindermishandeling. Jongeren kunnen ervoor kiezen om met een leeftijdsgenoot te chatten via de Jongerenchat van De Kindertelefoon. Voor deze chat zijn wij op zoek naar jongeren tussen de 16 - 19 jaar. Voor onze locatie in Almelo zoeken we per direct enthousiaste jonge vrijwilligers tussen de 16 en 19 jaar om ons team te versterken. Het is ook mogelijk het vrijwilligerswerk in te zetten als (maatschappelijke) stage voor een opleiding.

Opleidingsvereiste

MBO, VWO, HAVO, VMBO

Dit krijg je ervoor terug

- Een gecertificeerde training van 3 x 3 uur in gespreksvoering via chat met jongeren. - Een gezellig en enthousiast team van jonge vrijwilligers. - Begeleiding en mogelijkheid om aan te sluiten bij deskundigheidsbevordering. - Leuke diensten vol chatgesprekken jongeren.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Almelo Activiteiten > De Kindertelefoon Almelo > Jongeren (16-19 jaar) voor de jongerenchat bij De Kindertelefoon

Over De Kindertelefoon Almelo

De Kindertelefoon Almelo, voert gesprekken met kinderen en jongeren via telefoon en chat. Wij zijn er iedere dag van 11.00 - 21.00 uur om een luisterend oor te bieden aan iedereen in de leeftijd van 8 - 18 jaar. De Kindertelefoon geeft informatie, advies, (emotionele) ondersteuning, verwijst door, en kan actief verwijzen naar o.a. Veilig Thuis en 113 zelfmoordpreventie.