Skip Sidebar
Estinea Katoen

Estinea Katoen

Non-profit

Over ons

Visie
Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 925 medewerkers en 425 vrijwilligers zetten zich dagelijks voor hen in. Daarbij werken we vanuit ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Buschauffeur Estinea

Buschauffeur Estinea

Structureel werk · 4–5 uur/week
Roomweg 165, 7523 BM Enschede, Nederland
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Estinea Katoen
#21498
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Estinea-Schenk-Atelier-Katoen/activiteiten/Buschauffeur-Estinea/21498 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een buschauffeur: Elke donderdagochtend van 09:00 tot ongeveer 12:30. De exacte eindtijd is afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden.

Uitgebreide omschrijving

Rij jij graag op een bus en kom je graag op verschillende plekken? Vind je het leuk om dienstverlenend te zijn? En wil je ontzettend gewaardeerd worden? Lees dan verder!


Je start met een gezellige kop koffie waarna we bespreken welke klussen geklaard moeten worden. Iedere week vervoeren wij onze taarten naar Frans op de Bult en Hanninks Dientje. Hiervoor halen we de boodschappen onder andere bij de Sligro. Daarnaast halen we wekelijks werk op bij the Peppermint Company, de Grolschfabriek en Buttonboss, maar ook bij de Karwei zijn we vaak te vinden voor de basismaterialen van onze producten!


Om op de bus te mogen rijden en deze functie te vervullen vraagt Estinea je het buscertificaat te behalen en een VOG aan te vragen. Dit wordt beiden vergoed door Estinea!


Dit krijg je ervoor terug

  • Een oprecht contact met onze doelgroep
  • Je bent van onschatbare waarde, dus de waardering is groot.
  • Een hoop gezelligheid in een warm team; we nodigen je onder andere uit de kerstborrel met ons te vieren.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Estinea Katoen > Buschauffeur Estinea

Over Estinea Katoen

Visie
Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 925 medewerkers en 425 vrijwilligers zetten zich dagelijks voor hen in. Daarbij werken we vanuit de overtuiging dat iedereen - met steun van anderen - mee kan doen in de samenleving. Wij helpen mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met hart en ziel, elke dag weer. Zo ook bij cadeauwinkel en bakkerij Katoen.

Werkwijze
Onze visie is daarmee helder, maar hoe werken we dan precies? Bij werk en activiteitenlocatie Katoen werken we in verschillende clusters. Cliënten kunnen aan de slag in de bakkerij, het atelier en op de productiewerkvloer.

Bakkerij
In onze bakkerij bakken wij heerlijke appeltaarten en cakes op bestelling, maar meestal hebben we onze taarten en cakes ook op voorraad voor de vrije verkoop. Ook bakken we hier de saucijzenbroodjes voor de Koeien van Jelle.

Atelier
In ons atelier maken wij creatieve producten zoals kaarten, kussens en andere cadeauartikelen die we verkopen in onze gezellige winkel. Klanten met specifieke wensen kunnen altijd langskomen om deze samen te bespreken. We denken graag mee en er is veel mogelijk! Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00-15:30 uur.

Productie
We doen bij Katoen ook productiewerk voor verschillende opdrachtgevers. Wij pakken bijvoorbeeld materialen in, knippen borduurvellen en sorteren, bestickeren en/of (de)monteren onderdelen.

Estinea staat voor meedoen in de samenleving. Bij Katoen zoeken we dan ook nadrukkelijk de samenwerking met andere gebruikers van Prismare en externe bedrijven. Dat betekent voor cliënten niet alleen het hebben van zinvol werk binnen onze werk en activiteitenlocatie, maar ook dat ze nieuwe contacten leggen en bouwen aan een sociaal netwerk. Ziet u kansen en mogelijkheden? Dan horen wij graag van u! Loop gerust bij ons binnen, we heten u van harte welkom.