Skip Sidebar
Estinea Katoen

Estinea Katoen

Non-profit

Over ons

Visie
Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 925 medewerkers en 425 vrijwilligers zetten zich dagelijks voor hen in. Daarbij werken we vanuit ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Buschauffeur Estinea

Buschauffeur Estinea

Structureel werk · 4–5 uur/week
Roomweg 165, 7523 BM Enschede, Nederland
Mensen met een beperkingWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Estinea Katoen
#21498
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Estinea-Schenk-Atelier-Katoen/activiteiten/Buschauffeur-Estinea/21498 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Elke woensdag middag van ong. 13.00 -16.30 uur. Eerst met een aantal cliënten naar de Sligro om inkopen te doen voor de horeca. Vanaf 15.30 uur cliënten te vervoer om van de dagbesteding naar huis te brengen. Bereid om ook op andere dag te willen overnemen wanneer 1 van onze andere vrijwilligers niet kan. Dit kan zowel 's ochtends als 's middags zijn (ochtend 8.00 tot 9.30 uur en middag 15.00 tot 16.30 uur). Via Estinea kunt u een certificaat behalen om op de bus te mogen rijden.

Opleidingsvereiste

VMBO

Dit krijg je ervoor terug

Contact met de doelgroep midden in de samenleving.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Estinea Katoen > Buschauffeur Estinea

Over Estinea Katoen

Visie
Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 925 medewerkers en 425 vrijwilligers zetten zich dagelijks voor hen in. Daarbij werken we vanuit de overtuiging dat iedereen - met steun van anderen - mee kan doen in de samenleving. Wij helpen mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met hart en ziel, elke dag weer. Zo ook bij cadeauwinkel en bakkerij Katoen.

Werkwijze
Onze visie is daarmee helder, maar hoe werken we dan precies? Bij werk en activiteitenlocatie Katoen werken we in verschillende clusters. Cliënten kunnen aan de slag in de bakkerij, het atelier en op de productiewerkvloer.

Bakkerij
In onze bakkerij bakken wij heerlijke appeltaarten en cakes op bestelling, maar meestal hebben we onze taarten en cakes ook op voorraad voor de vrije verkoop. Ook bakken we hier de saucijzenbroodjes voor de Koeien van Jelle.

Atelier
In ons atelier maken wij creatieve producten zoals kaarten, kussens en andere cadeauartikelen die we verkopen in onze gezellige winkel. Klanten met specifieke wensen kunnen altijd langskomen om deze samen te bespreken. We denken graag mee en er is veel mogelijk! Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00-15:30 uur.

Productie
We doen bij Katoen ook productiewerk voor verschillende opdrachtgevers. Wij pakken bijvoorbeeld materialen in, knippen borduurvellen en sorteren, bestickeren en/of (de)monteren onderdelen.

Estinea staat voor meedoen in de samenleving. Bij Katoen zoeken we dan ook nadrukkelijk de samenwerking met andere gebruikers van Prismare en externe bedrijven. Dat betekent voor cliënten niet alleen het hebben van zinvol werk binnen onze werk en activiteitenlocatie, maar ook dat ze nieuwe contacten leggen en bouwen aan een sociaal netwerk. Ziet u kansen en mogelijkheden? Dan horen wij graag van u! Loop gerust bij ons binnen, we heten u van harte welkom.