Skip Sidebar
Het Goed

Het Goed

Non-profit

Over ons

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze ...

Buurt & omgevingNatuur & Milieu
Deel
Medewerker tweedehands spullen

Medewerker tweedehands spullen

Structureel werk · 8 uur/week · Start vanaf 6 nov 2019
Boddenkampsingel 2, 7514 AR Enschede, Nederland
Buurt & omgevingNatuur & Milieu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.15 plaatsen over.
Activiteit Delen
Het Goed
#21534
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Het-Goed/activiteiten/Medewerker-tweedehands-spullen/21534 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen bij het aannemen, uitzoeken, controleren en/of verkopen van tweedehands spullen. We hebben op verschillende afdelingen plekken voor vrijwilligers. Op onze elektronica afdeling zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om elektrische apparaten na te kijken, eventueel kleine reparaties uit te voeren en klaar te maken voor verkoop. Op de huishoud afdeling zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om keukenspullen en woondecoratie uit te zoeken, schoon te maken en te prijzen. Op onze modeafdeling zoeken we vrijwilligers die het leuk vinden om in de winkel op onze modeafdeling te helpen om nieuwe kleding en accessoires in de winkel te hangen, paspoppen opnieuw aan te kleden en de winkel net te houden. Op de afdeling boeken/media zouden we vrijwilligers die affiniteit hebben met boeken of muziek om de binnengebrachte boeken/cd's/dvd's/lp's uit te zoeken, te prijzen en in de winkel te zetten. Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij het aannemen van de spullen die binnengebracht worden. We hebben ook plek voor vrijwilligers die het leuk vinden om als bijrijder mee te gaan op onze bus om bij mensen thuis spullen op te halen.

Opleidingsvereiste

Ongeschoold

Dit krijg je ervoor terug

We bieden passend werk aan mensen met afstand tot arbeidsmarkt en speciale begeleiding om weer ervaring op te doen. En hierdoor grotere kans om een baan te vinden bij regulier bedrijf. Je werkt mee aan het vergroten van hergebruik in Enschede. Samen zorgen we ervoor dat er meer spullen een tweede leven krijgen en er minder weggegooid hoeft te worden.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.15 plaatsen over.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Het Goed > Medewerker tweedehands spullen

Over Het Goed

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze kringloopwarenhuizen binnenkomen, sorteren we zorgvuldig. Het gaat om producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica.