Skip Sidebar
Het Goed

Het Goed

Non-profit

Over ons

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze ...

Buurt & omgevingNatuur & Milieu
Deel
Vrijwilliger bij kringloopwinkel Het Goed

Vrijwilliger bij kringloopwinkel Het Goed

Structureel werk · 4–32 uur/week
Lonnekerbrugstraat 99, 7547 AK Enschede, Netherlands
Winkel
Buurt & omgevingNatuur & Milieu
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Het Goed
#21194
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Het-Goed/activiteiten/Vrijwilliger-bij-kringloopwinkel-Het-Goed/21194 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden op een van de afdelingen van de kringloopwinkel mee te helpen.

Uitgebreide omschrijving

Ons team is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. We zoeken mensen die minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar zijn om ons team te ondersteunen. We denken aan iemand die het leuk vindt om bijvoorbeeld mee te helpen met het aanvullen van de winkel, op de mode afdeling of bij de woondecoratie, maar ook aan iemand die het leuk vindt elektrische apparaten te controleren, te helpen bij de aanname of als bijrijder mee te gaan op de bus van Het Goed.


We hebben veel verschillende soorten vrijwilligerswerk, zowel in onze winkel als in het magazijn. Graag kijken we samen met jou naar je interesses en zoeken we naar een leuke functie voor je binnen onze kringloopwinkel.


Aanbod

Het Goed biedt jou een leuke vrijwilligersfunctie binnen een toonaangevende kringlooporganisatie. Je werk in Enschede, één van de 25 vestigingen van Het Goed. Vrijwilligers bij Het Goed krijgen een vrijwilligerscontract, een kleine vrijwilligersvergoeding en korting op aankopen bij alle winkels van Het Goed.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Het Goed > Vrijwilliger bij kringloopwinkel Het Goed

Over Het Goed

De missie van Het Goed is werk maken van hergebruik en werk maken van werkgelegenheid. Dit bereiken we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij onze kringloopwarenhuizen binnenkomen, sorteren we zorgvuldig. Het gaat om producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica.