Skip Sidebar

Over ons

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten ...

WelzijnMensen met een beperkingZorg
Deel
Chauffeurs rolstoelbus gezocht

Chauffeurs rolstoelbus gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
Wethouder Beversstraat 12, 7543 BL Enschede, Netherlands
VervoerSociaal contactAnders
WelzijnMensen met een beperkingZorg
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
InteraktContour Geert de Leeuw
#80354
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/Chauffeurs-rolstoelbus-gezocht/80354 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Breng jij onze bewoners naar de dagbesteding?

Uitgebreide omschrijving


Breng jij Marlou naar onze bakkerij? 

Jij brengt onze bewoners veilig naar de dagbesteding. Het gaat om korte ritjes in Enschede. Bijvoorbeeld naar onze bakkerij. Dat doe je met onze eigen rolstoelbus.


Wij willen onze groep chauffeurs uitbreiden. We zoeken iemand die beschikbaar is op één of meerdere werkdagen tussen 08.30 - 10.30 uur en 14.30 - 16.30 uur. Tussendoor ga je lekker naar huis of je assisteert bij andere klussen in- en om de woonlocatie.


Wij zijn blij met jou

Als vrijwilliger draag je bij aan een betere kwaliteit van leven voor onze bewoners en hun naasten. Jouw inzet is van onschatbare waarde... dat ervaren wij elke dag opnieuw!


Jij hoort erbij!

Wij koesteren onze vrijwilligers. Als vrijwilliger ben je onderdeel van onze organisatie. We laten onze waardering op verschillende manieren zien. Niet alleen via bewoners en medewerkers, maar ook vanuit de organisatie zelf. Als vrijwilliger kun je gebruik maken van een vrijwilligersvergoeding. Ook krijg je dezelfde attenties als onze medewerkers, denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket.


Heb je interesse en wil je meer weten?

Met een paar uurtjes vrijwilligerswerk maak je al echt een groot verschil. Heb je interesse of wil je meer weten; bel of mail ons... of kom gewoon een keer langs. Met een gezellige kop koffie vertellen we je graag meer!

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > InteraktContour Geert de Leeuw > Chauffeurs rolstoelbus gezocht

Over InteraktContour Geert de Leeuw

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven.

InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland. www.interaktcontour.nl