Skip Sidebar

Over ons

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten ...

WelzijnMensen met een beperkingZorg
Deel
Zwemmaatje gezocht

Zwemmaatje gezocht

Structureel werk · 3 uur/week · Start vanaf 5 jan 2019
Wethouder Beversstraat 12 7543 BL Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
InteraktContour Geert de Leeuw
#21478
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/Zwemmaatje-gezocht/21478 om je aan te melden

Contactpersoon

Gera Zoetman - InteraktStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

We zoeken een zwemmaatje voor een jonge vrouw met Spina Bifida. Ze wil graag wekelijks op donderdagavond van 19.30 uur tot 20.00 uur gaan zwemmen in het zwembad van Sportcentrum Roessingh. We verwachten van je dat je beschikbaar bent tussen 19.00 en 20.30 uur. Gevraagd wordt enige kennis van haar handicap en een goede lichamelijke gesteldheid om mevrouw hulp te kunnen bieden bij het uit- en aankleden.

Opleidingsvereiste

MBO

Dit krijg je ervoor terug

We bieden je onvergetelijke ervaring aan. Je zult ervaren dat het doen van vrijwilligerswerk je weer energie zal geven en mensen zullen je dankbaar zijn voor je inzet. Ook werk je aan het vergroten van je netwerk, wat weer belangrijk is bij het vinden van eventueel een betaalde baan.

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over InteraktContour Geert de Leeuw

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven.

InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
www.interaktcontour.nl

InteraktContour bouwt in Enschede de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw, voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De nieuwe woonlocatie heeft plek voor 85 cliënten en begin oktober 2022 gereed zijn. Dat betekent een uitbreiding van het aanbod in Enschede en omgeving met 22 appartementen. En dus zijn er ook een flink aantal extra vrijwilligers nodig.