Skip Sidebar

Over ons

Woonlocatie Geert de Leeuwhuis biedt een beschermde woonomgeving aan 29 mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte. Ze willen allemaal zo ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

Zwemmaatje gezocht

3 uur/week · Start vanaf 5 jan 2019
Wethouder Beversstraat 12 7543 BL Enschede
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#21478
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/Zwemmaatje-gezocht/21478 om je aan te melden

Contactpersoon

Gera Zoetman - InteraktStel de contactpersoon een vraag

Uitgebreide omschrijving

We zoeken een zwemmaatje voor een jonge vrouw met Spina Bifida. Ze wil graag wekelijks op donderdagavond van 19.30 uur tot 20.00 uur gaan zwemmen in het zwembad van Sportcentrum Roessingh. We verwachten van je dat je beschikbaar bent tussen 19.00 en 20.30 uur. Gevraagd wordt enige kennis van haar handicap en een goede lichamelijke gesteldheid om mevrouw hulp te kunnen bieden bij het uit- en aankleden.

Opleidingsvereiste

MBO

Dit krijg je ervoor terug

We bieden je onvergetelijke ervaring aan. Je zult ervaren dat het doen van vrijwilligerswerk je weer energie zal geven en mensen zullen je dankbaar zijn voor je inzet. Ook werk je aan het vergroten van je netwerk, wat weer belangrijk is bij het vinden van eventueel een betaalde baan.

Hoe kom ik er?

Over InteraktContour Geert de Leeuwhuis

Woonlocatie Geert de Leeuwhuis biedt een beschermde woonomgeving aan 29 mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte. Ze willen allemaal zo zelfstandig mogelijk wonen, met de zorg en begeleiding die past bij de zorgvraag.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit