Skip Sidebar
SVG de Tubanten

SVG de Tubanten

Non-profit

Over ons

Sportvereniging voor ( lichamelijke ) gehandicapten De Tubanten is in Nederland één van de grootste sportverenigingen voor gehandicapten, waar men op ontspanning- en wedstrijdniveau kan sporten ...

Sport & RecreatieMensen met een beperking
Deel
Begeleider G-voetbal

Begeleider G-voetbal

Structureel werk · Start vanaf 6 nov 2019
Olympialaan 20 7541BK ENSCHEDE
Sport & Recreatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
SVG de Tubanten
#21468
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/SVG-de-Tubanten/activiteiten/Begeleider-G-voetbal/21468 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Je maakt deel uit van de technische staf, werkt samen met andere begeleiders. - Dus je helpt een G-team begeleiden, van gepassioneerde voetballers, zowel binnen als buiten de lijnen. - Helpen om extra spelers aan te trekken en een nieuw team op te bouwen. Het trainen is op woensdagavonden. Het spelen op zaterdagmorgen of -middag. G-Voetbal is sport voor mensen met een beperking. Bij de Tubanters betreft dat een gemengde doelgroep: jongens en meiden vanaf ongeveer 15 jaar. Ben je niet altijd beschikbaar op woensdag en zaterdag ? Geen probleem. Als u moet reizen voor wedstrijden, krijgt u daarvoor wel onkostenvergoeding. Eisen Je kunt je gezonde verstand gebruiken en in een team werken. - Je hebt enige ervaring in het begeleiden van groepen, of je wilt dat graag leren. - Je hoeft niet te kunnen voetballen en hoeft geen lid van de vereniging te worden.

Opleidingsvereiste

Basisonderwijs

Dit krijg je ervoor terug

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over SVG de Tubanten

Sportvereniging voor ( lichamelijke ) gehandicapten De Tubanten is in Nederland één van de grootste sportverenigingen voor gehandicapten, waar men op ontspanning- en wedstrijdniveau kan sporten. Dit geldt met name voor mindervaliden, maar sportgehandicapten en validen ( bij bepaalde sporten ) zijn ook van harte welkom.

De vereniging is opgericht in 1962 en daarmee ook een van oudste gehandicapten sportverenigingen in Nederland. In deze ruim 50 jaar waren vele sporters zeer succesvol op het NK, het EK en op diverse WK’s. Maar ook op de paralympische spelen waren onze de sporters aanwezig en zijn er vele Olympische medailles behaald. Zeer succesvol waren onze zit volleyballers, zwemmers, wheelers en atletiekdeelnemers.

Met name de laatste 10 á 15 jaar zijn het de waterbasketballers die het ene na andere succes behalen, maar ook de rolstoelhockeyers, tafeltennissers en vooral niet te vergeten Boccia doen het voortreffelijk.
Uiteraard is de recreatiesport ook goed vertegenwoordigd: zwemmen, Hydro fitness, badminton, sport voor diabeten. Allemaal sporten die bij sportvereniging voor gehandicapten De Tubanten worden beoefend.

Vooral de zwemles en dan met name aan kinderen met een lichamelijke beperking staat zeer goed aangeschreven, men kan het officiële A-,B-, of C-diploma bij ons behalen want sportvereniging voor gehandicapten De Tubanten is een gecertificeerde zwemschool met geschoolde vrijwilligers.

Sportvereniging voor gehandicapten De Tubanten is een Enschedese sportvereniging met een regionale functie, ook leden ver buiten Enschede weten ons te vinden daarnaast is er een goede samenwerking met Revalidatiecentrum Het Roessingh, Sportaal Gemeente Enschede, Stichting De Springplank (sportvereniging voor verstandelijk gehandicapten).

Ben jij een aanpakker, heb je affiniteit met de doelgroep en wil je graag iets betekenen? Kijk dan op onze website voor meer informatie en neem contact met ons op.