Skip Sidebar
Estinea Katoen

Estinea Katoen

Non-profit

Over ons

Visie
Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 925 medewerkers en 425 vrijwilligers zetten zich dagelijks voor hen in. Daarbij werken we vanuit ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel
Gezocht: creatieve duizendpoot voor de woensdagochtend.

Gezocht: creatieve duizendpoot voor de woensdagochtend.

Structureel werk · 3–4 uur/week
Roomweg 165, 7523 BM Enschede, Nederland
Activiteiten begeleidenKoken & etenSociaal contactBegeleidingOndersteunend werkAndersNederlandsWinkel
Mensen met een beperkingWelzijn
Activiteit Delen
Estinea Katoen
#67410
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Estinea-Schenk-Atelier-Katoen/activiteiten/Creatieve-duizendpoot-enof-keukenprinsprinses-gezocht/67410 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die ons kunnen helpen bij de ondersteuning van cliënten en de voorbereidingen van hun werkzaamheden.

Uitgebreide omschrijving

Creatieve duizendpoot gezocht!


De afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met het ontwikkelen en vernieuwen van onze productlijn. Het goede nieuws is dat dit is gelukt en de verkoop goed loopt. Het minder goede nieuws is dat we nu handjes tekort komen om te kunnen blijven voldoen aan de vraag; mede daardoor zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die zin en tijd hebben ons hierbij te ondersteunen.


Wij zijn op woensdagochtend op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij de één op één begeleiding in de groep, handig is met een naaimachine en naald en draad, mallen voor kaartjes kan maken en voorbereiden en hand en span diensten kan verrichten tijdens andere voorkomende werkzaamheden. We hebben een eigen productlijn, maar eigen ideeën en ontwerpen worden gewaardeerd wanneer ze daarbij aansluiten.


Wat bieden we?

Wij zijn een erg gezellige werkplek met enthousiaste deelnemers en collega's. De sfeer is te omschrijven als ongedwongen, huiselijk en gezellig. Jouw inzet en betrokkenheid waarderen we; je hoort er echt bij!


Ben jij enthousiast geworden of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Loop dan eens gezellig bij ons binnen voor een kop koffie of thee! We maken graag kennis met je.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Estinea Katoen > Gezocht: creatieve duizendpoot voor de woensdagochtend.

Over Estinea Katoen

Visie
Estinea ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Ruim 925 medewerkers en 425 vrijwilligers zetten zich dagelijks voor hen in. Daarbij werken we vanuit de overtuiging dat iedereen - met steun van anderen - mee kan doen in de samenleving. Wij helpen mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we met hart en ziel, elke dag weer. Zo ook bij cadeauwinkel en bakkerij Katoen.

Werkwijze
Onze visie is daarmee helder, maar hoe werken we dan precies? Bij werk en activiteitenlocatie Katoen werken we in verschillende clusters. Cliënten kunnen aan de slag in de bakkerij, het atelier en op de productiewerkvloer.

Bakkerij
In onze bakkerij bakken wij heerlijke appeltaarten en cakes op bestelling, maar meestal hebben we onze taarten en cakes ook op voorraad voor de vrije verkoop. Ook bakken we hier de saucijzenbroodjes voor de Koeien van Jelle.

Atelier
In ons atelier maken wij creatieve producten zoals kaarten, kussens en andere cadeauartikelen die we verkopen in onze gezellige winkel. Klanten met specifieke wensen kunnen altijd langskomen om deze samen te bespreken. We denken graag mee en er is veel mogelijk! Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00-15:30 uur.

Productie
We doen bij Katoen ook productiewerk voor verschillende opdrachtgevers. Wij pakken bijvoorbeeld materialen in, knippen borduurvellen en sorteren, bestickeren en/of (de)monteren onderdelen.

Estinea staat voor meedoen in de samenleving. Bij Katoen zoeken we dan ook nadrukkelijk de samenwerking met andere gebruikers van Prismare en externe bedrijven. Dat betekent voor cliënten niet alleen het hebben van zinvol werk binnen onze werk en activiteitenlocatie, maar ook dat ze nieuwe contacten leggen en bouwen aan een sociaal netwerk. Ziet u kansen en mogelijkheden? Dan horen wij graag van u! Loop gerust bij ons binnen, we heten u van harte welkom.