Skip Sidebar

Over ons

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten ...

WelzijnMensen met een beperkingZorg
Deel
vrijwilligers voor de NAH avondvierdaagse

vrijwilligers voor de NAH avondvierdaagse

Event · 26 jun 2023 12:00 – 30 jun 2023 22:00
Flexibele locatie
WelzijnMensen met een beperkingZorg
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
InteraktContour Geert de Leeuw
#65455
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/InteraktContour-Geert-de-Leeuwhuis/activiteiten/vrijwilligers-voor-de-NAH-avondvierdaagse/65455 om je aan te melden

Contactpersoon

Gera Zoetman - InteraktStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

In de week van 26 juni wordt voor de 2 keer de NAH 4-daagse georganiseerd door NAH-Oost en Interaktcontour.

Uitgebreide omschrijving

Voor deze activiteit zoeken wij als woonlocatie Geert de Leeuw vrijwilligers die onze cliënten in rolstoel zouden willen duwen. Het gaat om de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond. Vrijdagavond wordt afgesloten met een bonte avond voor de deelnemers en vrijwilligers.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de site van NAH wandelvierdaagse in Enschede

Op deze site kun je de flyer downloaden waarop je de tijden en lokaties kunt vinden.


Vind je het leuk om buiten te zijn en ben je beschikbaar op één van de avonden? Laat het ons dan weten. Wij zorgen dan voor een planning en laten jullie weten waar en wanneer jullie verwacht worden

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over InteraktContour Geert de Leeuw

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven.

InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.
www.interaktcontour.nl

InteraktContour bouwt in Enschede de nieuwe woonlocatie Geert de Leeuw, voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De nieuwe woonlocatie heeft plek voor 85 cliënten en begin oktober 2022 gereed zijn. Dat betekent een uitbreiding van het aanbod in Enschede en omgeving met 22 appartementen. En dus zijn er ook een flink aantal extra vrijwilligers nodig.