Baliemedewerker/Muziekadviseur

Baliemedewerker/Muziekadviseur

Structureel werk · 4–12 uur/week
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Gastheer/vrouwWinkelReceptieAdvies & MentoringSociaal contactComputerMuziek
Kunst & cultuur
Geschikt voor jongeren
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#70718
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/BaliemedewerkerMuziekadviseur/70718 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Baliemedewerkers ontvangen klanten in de Muziekbank en helpen ze bij het lenen van cd’s & lp’s. Groei door tot Muziekadviseur & geef klanten advies over muziek.

Uitgebreide omschrijving

Als baliemedewerker verzorg je het uitleenproces van cd’s en lp’s bij de Muziekbank. Daarnaast onderhoud je de presentatiekasten en help je klanten met het vinden van de juiste muziek in ons ‘Muzieklabyrint’. Je werkt in een team van 3 personen.

Mogelijke werktijden:

Vrijdag 11:00-14:00

Vrijdag 14:00-17:00

Zaterdag 11:00-15:00

Als ervaren baliemedewerker bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot Muziekadviseur: je bent de gastvrouw/gastheer in de Muziekbank en staat klanten bij met hun vragen over muziek. Door je opgedane kennis over onze collectie kun je klanten adviseren en nieuwe luistermogelijkheden bieden.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.