Skip Sidebar

Over ons

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en ...

Kunst & cultuur
Deel
Communicatiemedewerker

Communicatiemedewerker

Structureel werk · Flexibele uren
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Campagne voerenMarketing & CommunicatieLobbyingFondsenwervingSociale mediaOntwerpCreatiefMuziekNederlands
Kunst & cultuur
Geschikt voor jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#70717
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Communicatiemedewerker/70717 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Promoot de uitleen van muziek en breng de lezingen onder de aandacht van het publiek via sociale media en via posters en acties.

Uitgebreide omschrijving

Als communicatiemedewerker verzorg je de promotie van de taken van de Muziekbank via sociale media, posters en flyers. Er is ruimte om zelf promotieactiviteiten op te zetten. Je werkt in een team van 3 personen en overlegt met collega’s van collectiebeheer, muziekadviseurs en het bestuur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Muziekbank Enschede > Communicatiemedewerker

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.