Skip Sidebar

Over ons

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en ...

Kunst & cultuur
Deel
Contactpersoon Donaties

Contactpersoon Donaties

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#66092
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Contactpersoon-Donaties/66092 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De Contactpersoon Donaties heeft contact met klanten die materiaal willen doneren aan de Muziekbank.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Contactpersoon Donaties met goede communicatieve vaardigheden. Als contactpersoon ben jij het aanspreekpunt voor mensen die materialen willen doneren aan de Muziekbank. De redenen dat er donaties gedaan worden kunnen zeer uiteenlopend zijn en soms ook emotioneel van aard. Daarom zoeken wij iemand die hierop tactvol in kan spelen en weet hoe om te gaan met verschillende situaties.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Muziekbank Enschede > Contactpersoon Donaties

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.