Skip Sidebar

Over ons

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en ...

Kunst & cultuur
Deel
Muziekliefhebbers die hun kennis willen delen

Muziekliefhebbers die hun kennis willen delen

Structureel werk · Flexibele uren
Pijpenstraat 15, 7511 GM Enschede, Netherlands
TrainingGastheer/vrouwActiviteiten begeleidenWinkelKlussenEvenement & festivalBestuurCoördinerenMarketing & CommunicatieSociale mediaOntwerpReceptieAdvies & MentoringOndersteunend werkSociaal contactComputerProgrammerenElektronicaWebsite makenHandwerkenCreatiefMuziek
Kunst & cultuur
Geschikt voor jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Muziekbank Enschede
#70719
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Muziekbank1/activiteiten/Muziekliefhebbers-die-hun-kennis-willen-delen/70719 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij je passie voor muziek delen met onze klanten en collega-vrijwilligers? Kom bij ons werken als baliemedewerker, collectioneur, ICT-er of promotor.

Uitgebreide omschrijving

De Muziekbank is op zoek naar muziekliefhebbers die hun kennis en passie willen delen met collega-vrijwilligers en klanten. Je kunt bij ons aan de slag om de muziekcollectie verder te ontsluiten, geschikt te maken voor de uitleen, maar ook om deze te promoten. Wil je het catalogusbeheer verbeteren, dan kan je terecht bij de ICT-groep. Vind je het leuk om klanten wegwijs te maken in onze collectie? Dan is baliewerk misschien iets voor jou.

Je kan in groepsverband werken, tijdens kantooruren maar ook ’s avonds of in het weekend. Zelfs thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Muziekbank Enschede > Muziekliefhebbers die hun kennis willen delen

Over Muziekbank Enschede

De Muziekbank Enschede is een uitleen- en kenniscentrum van muziek. De Muziekbank is in het bezit van meer dan 150.000 cd’s, lp’s en muziekdvd’s in de stijlen pop, jazz, klassiek, blues en wereldmuziek.

Een groep van 65 vrijwilligers beheert de collectie, schaft nieuwe muziek aan en zorgt dat de cd’s en lp’s geschikt worden gemaakt voor de uitleen aan klanten. De Muziekbank geeft daarnaast lezingen over uiteenlopende muziekthema’s, die gratis te bezoeken zijn.
De Muziekbank is gevestigd op de eerste etage van de Centrale Bibliotheek Enschede. Er wordt door vrijwilligers momenteel hard gewerkt aan de herinrichting van de ruimte tot een muziekhuiskamer. Je kan in de nieuwe opzet zowel snuffelen in de gehele collectie, het ‘Muzieklabyrint’, als luisteren, lezen en praten over muziek.
De Muziekbank is een laagdrempelige vrijwilligersorganisatie met een positieve en gemoedelijke sfeer. Er werken mensen met verschillende achtergronden en door de diversiteit aan taken en functies kan er voor iedereen passend werk worden gevonden.