Skip Sidebar
Planetart

Planetart

Non-profit

Over ons

Kunstenaarscollectief PLANETART (opgericht in 1995) organiseert projecten, events en festivals op het snijvlak van kunst, technologie en muziek. DIY, experiment, activisme en volop aandacht voor ...

Kunst & cultuur
Deel
Vrijwilligers gezocht voor Museum of the Future!

Vrijwilligers gezocht voor Museum of the Future!

Structureel werk · 4–5 uur/week
Stationsplein 1a, 7511 JD Enschede, Nederland
Gastheer/vrouwElektronicaCreatiefFotografie & filmMuziekNederlandsEngelsDuits
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Planetart
#51526
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Planetart/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Museum-of-the-Future/51526 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil je graag regelmatig in aanraking komen met kunst en onderdeel zijn van creatieve broedplaats Warp Technopolis? Kom dan eens langs bij Museum of the Future!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij op zoek naar een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten, regelmatig in aanraking te komen met kunst van een ongekende kwaliteit en onderdeel te worden van een unieke creatieve broedplaats? Dan is Museum of the Future op zoek naar jou!

 

GOGBOT Museum of the Future is de eerste doorlopende GOGBOT expositie op het kruispunt van creatieve technologie, avant-garde kunst en actuele sociale vraagstukken. We zijn het enige Museum in Enschede dat zijn deuren opent na zonsondergang!


Van onze vrijwilligers vragen we om 4-5 uur per week (1 dienst) beschikbaar te zijn. Het museum is geopend op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagmiddag. Je kiest zelf het dagdeel dat jou het best uitkomt. Aan de entree ben jij het gezicht van het museum, verwelkom je bezoekers en assisteer je ze bij het verkrijgen van een gratis ticket. In het museum houd je als suppoost toezicht op de kunstwerken en bied je assistentie aan bezoekers waar nodig. Mensen met ruime ervaring met constructie, techniek en apparatuur zijn welkom om zich aan te sluiten bij ons technische team.


Het Museum wordt bezocht door een internationaal publiek. Onze groep vrijwilligers bestaat uit mensen van allerlei nationaliteiten. We vragen een goede beheersing van het Nederlands of het Engels. Alle extra talen zijn mooi meegenomen.


Museum of the Future is gevestigd in het gebouw van WARP Technopolis aan het Stationsplein en bezoeken is gratis. Ben je nieuwsgierig of het Museum iets voor je is, kom dan vooral gauw een keer kijken.

Hoe kom ik er?

De ingang van Museum of the Future is de hoofdingang van Warp Technopolis. Je vindt ons bij de oranje pilaren aan het Stationsplein.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Enschede Activiteiten > Planetart > Vrijwilligers gezocht voor Museum of the Future!

Over Planetart

Kunstenaarscollectief PLANETART (opgericht in 1995) organiseert projecten, events en festivals op het snijvlak van kunst, technologie en muziek. DIY, experiment, activisme en volop aandacht voor populaire cultuur en massamedia zijn vaste waarden. PLANETART organiseert sinds 2004 het jaarlijkse GOGBOT festival, een internationaal toonaangevende manifestatie in het hart van Enschede en sinds 2014 het spraakmakende TEC ART tijdens de Rotterdam Art Week. Ook is PLANETART co-initiator van de herontwikkeling van het Stationsplein van Enschede tot een urban playground, met tal van interactieve kunstwerken in de openlucht en de nieuwe broedplaats WARP Technopolis met de SPACEBAR als stralend middelpunt.