Skip Sidebar

Over ons

EHBO, Noodhulp en evenementenhulp

Buurt & omgevingOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningZorg
Deel

Hulpverlener bevolkingszorg (vrijwilliger m/v)

Structureel werk · 6–7 uur/week · Start vanaf 10 nov 2019
Blekerstraat 81 7513 DT Enschede
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis District Twente
#21540
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Rode-Kruis-District-Twente/activiteiten/Hulpverlener-bevolkingszorg-vrijwilliger-mv/21540 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wat je gaat doen ? Bij een ramp of crisissituatie word je opgeroepen als hulpverlener van ons team bevolkingszorg bij de zorg voor getroffenen. Onder leiding van een teamleider staat het team klaar om mensen op te vangen in een opvanglocatie. Je bent voor de betrokkenen op dat moment het eerste aanspreekpunt, je biedt praktische hulp én een luisterend oor. Daarnaast kan ook het zorgen voor eten, sanitaire voorzieningen en een slaapplaats tot je taken behoren.


Opleidingsvereiste

HBO, VWO, HAVO

Dit krijg je ervoor terug

Wat krijg jij? · Veel voldoening omdat je hulp biedt waar en wanneer het echt nodig is · Een training om je voor te bereiden · Uitbreiding van je ervaring en je netwerk in een maatschappelijk relevante organisatie · Een vergoeding voor gemaakte reiskosten

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis District Twente