Vrijwilliger Verbindingsdienst

Vrijwilliger Verbindingsdienst

Structureel werk · 2–6 uur/week
Deurningerstraat 209, 7522 CB Enschede, Nederland
Activiteiten begeleidenEerste hulpMarketing & Communicatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis District Twente
#50692
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Rode-Kruis-District-Twente/activiteiten/Vrijwilliger-Verbindingsdienst/50692 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De verbindingsdienst is verantwoordelijk voor alle communicatie tijdens grootschalige evenementen, maar ook bij calamiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van communicatieapparatuur?

De verbindingsdienst is verantwoordelijk voor alle communicatie tijdens grootschalige evenementen, maar ook bij calamiteiten. De dienst zorgt ervoor dat het communicatieverkeer technisch soepel verloopt. De benodigde apparatuur moet worden neergezet en aangesloten, zodat alle diensten en hulpverleners kunnen vertrouwen op betrouwbare communicatie via portofoons. Het onderhouden van de apparatuur behoort ook tot de taken van je team.

Wat krijg jij?

· Een uitdagende vrijwilligersfunctie in een enthousiast team, waarin je je technische kwaliteiten verder kan ontwikkelen ;

· De kans om ervaring op te doen met verbindingen in een maatschappelijk relevante organisatie op diverse evenementen;

· Trainingen ter ondersteuning van de uitoefening van je functie;

· Vergoeding gemaakte kosten en kilometers.

Wat neem jij mee?

· Technische kennis én vaardigheden;

· Beschikbaarheid van minimaal 8 uur per maand;

· Stressbestendigheid;

· Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken.

Geïnteresseerd?

Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan Eric Struijvé, coördinator Verbindingsdienst, Is dit echt iets voor jou? Stuur dan je CV en motivatie op. Of bekijk bij vragen zo werkt de Verbindingsdienst

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. Onze hulpverlening is voortdurend in ontwikkeling.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis District Twente