Skip Sidebar

Over ons

De Stichting 55+ biedt een gezellige omgeving om anderen te ontmoeten tijdens een interessante cursus of actieve bezigheid.

OuderenSport & RecreatieKunst & cultuur
Deel

Stichting 55+ zoekt: Docent Spaans

Structureel werk · 2–3 uur/week
Schuttersveld 17, 7514 AC Enschede, Netherlands
OnderwijsActiviteiten begeleidenSpaans
Ouderen
Activiteit Delen
Stichting 55+ Enschede
#51521
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-551/activiteiten/Stichting-55-zoekt-Docent-Spaans/51521 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het leuk om actieve senioren de Spaanse taal te leren? Wij Stichting 55+ zoeken een docent Spaans om op vrijwillige basis aan ‘beginners’ les te geven.

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om actieve senioren de Spaanse taal te leren? Wij Stichting 55+ zijn op zoek naar een docent Spaans die op vrijwillige basis aan ‘beginners’ les wil geven.


Stichting 55+ is een Stichting met ruim 1800 deelnemers. Wij organiseren wekelijks ca. 60 activiteiten/cursussen begeleid door ongeveer 100 vrijwilligers. Onze leden ontmoeten elkaar in ‘t Pluspunt op het Schuttersveld. Het is een gezellige manier om anderen te ontmoeten en om een interessante cursus te volgen en actief bezig te zijn.


Voor aanmelding of nadere informatie kunt u via de contactpersoon contact opnemen met de coördinator Cultuur (talen). Of rechtstreeks via de link op onze website.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Het gebouw is op het Meubelplein bereikbaar via de weg tussen Welkoop en KPN door helemaal aan het eind linksom de verhoging op te rijden.
Activiteit Delen

Over Stichting 55+ Enschede

De Stichting 55+ biedt een gezellige omgeving om anderen te ontmoeten tijdens een interessante cursus of actieve bezigheid.