Skip Sidebar

Over ons

Stichting Brug naar Werk (SBNW) zet zich in voor verschillende doelgroepen, waaronder jongeren, praktijkschoolleerlingen, schoolverlaters, mensen met autisme of aanverwante ontwikkelingsstoornis, ...

WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
Deel
Heb jij groene vingers en ben je sociaal

Heb jij groene vingers en ben je sociaal

Structureel werk · 8–24 uur/week
Hengelo, Overijssel, Nederland
BegeleidingNederlandsBestuurAdvies & MentoringSociaal contactActiviteiten begeleidenBuiten
WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Brug naar werk
#29674
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Stichting-Brug-naar-werk/activiteiten/Heb-jij-groene-vingers-en-ben-je-sociaal/29674 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn op zoek naar een sociale man die het leuk vindt om voor twee à drie dagen in de week samen met deelnemers te werken in de groenvoorziening.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een sociale man die het leuk vindt om in de groenvoorziening te werken en daar begeleidend met anderen aan de slag te gaan. Je gaat twee à drie dagen in de week samen met deelnemers op pad om diverse groenwerkzaamheden uit te voeren zoals schoffelen, harken en snoeien. Kennis van groen vinden we zeker fijn maar ook de affiniteit met de doelgroep vinden we belangrijk!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Hengelo Activiteiten > Stichting Brug naar werk > Heb jij groene vingers en ben je sociaal

Over Stichting Brug naar werk

Stichting Brug naar Werk (SBNW) zet zich in voor verschillende doelgroepen, waaronder jongeren, praktijkschoolleerlingen, schoolverlaters, mensen met autisme of aanverwante ontwikkelingsstoornis, deelnemers met psychische klachten, 50+, etc.
SBNW biedt mensen, die door welke reden dan ook op afstand staan tot de arbeidsmarkt, mogelijkheden nieuwe kansen te benutten. Ervaren coaches en leermeesters staan garant voor een deskundige begeleiding, inspirerend en doeltreffend, om zo je sterke kanten te ontdekken en het beste uit jezelf te halen. Ieder mens is immers uniek en talentrijk.

Ter ondersteuning van onze projecten en leerwerkplaatsen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!