Skip Sidebar

Over ons

We brengen je in contact met de mensen èn de middelen die voor jou nodig zijn om de volgende stap te zetten in je ontwikkeling. We brengen je in contact met de mensen èn de middelen die voor jou nodig ...

Onderwijs
Deel
Chauffeur + Vrijwilliger ter ondersteuning Leven Lang Ontwikkelen week Oktober

Chauffeur + Vrijwilliger ter ondersteuning Leven Lang Ontwikkelen week Oktober

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Voor ongeveer 4 weken
Flexibele locatie
Vervoer
Buurt & omgevingOnderwijsWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Twents Fonds voor Vakmanschap
#57414
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Twents-Fonds-voor-Vakmanschap/activiteiten/Chauffeur--Vrijwilliger-ter-ondersteuning-Leven-Lang-Ontwikkelen-week-Oktober/57414 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap zoekt vrijwilligers voor een actieweek rondom Leven Lang Ontwikkelen in Enschede, periode week 41- 42 en 43.

Uitgebreide omschrijving

LLO week Enschede

Van 24 – 28 oktober vindt de Leven Lang Ontwikkelen week plaats in Enschede. Een week waarin Twentenaren in gesprek kunnen met adviseurs en informatie kunnen krijgen over de scholingscheque op diverse locaties in de stad. O.a. ondersteund door de IKBINDR-bus prominent neer te zetten op 2 zichtlocaties en te flyeren op de 2 weekmarkten gedurende deze week.


Op social media stimuleren we inwoners om te komen en delen we in aanloop naar de LLO week het programma. Dit doen we ook in de HaH. Daarnaast plakken we op diverse wildplaklocaties in de stad posters en zorgen we voor informatie (posters, flyers en bierviltjes) over de scholingscheque bij diverse sportclubs, bibliotheken en buurthuizen in Enschede.


Vrijwilligers + Chauffeur (Rijbewijs B) gezocht

Voor de LLO week zoeken we 2 vrijwilligers én een chauffeur die met de IKBINDR-bus op stap willen voor de volgende onderdelen:

  • Zelfstandig de lijst met buurthuizen, sportverenigingen, bibliotheken en andere punten bezoeken met de bus om daar de posters op te hangen en de overige info af te geven/neer te leggen. Uitvoering: week 41 en 42. Sportclubs moeten mogelijk op avonden (tijdens training) of op zaterdag (wedstrijddag)bezocht worden.
  • Foto’s maken t.b.v. social media
  • Posters plakken op de aanplaklocaties Enschede. Uitvoering week 42 (herfstvakantie).
  • Flyeren weekmarkt Enschede centrum op dinsdag 25-10
  • Flyeren weekmarkt Enschede Zuid op donderdag 27-10
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Twents Fonds voor Vakmanschap

We brengen je in contact met de mensen èn de middelen die voor jou nodig zijn om de volgende stap te zetten in je ontwikkeling. We brengen je in contact met de mensen èn de middelen die voor jou nodig zijn om de volgende stap te zetten in je ontwikkeling.