Gastheer en of gastvrouw voor deze gezellige locatie

Gastheer en of gastvrouw voor deze gezellige locatie

Structureel werk
Weerseloseweg 259, 7522 PS Enschede, Nederland
HulpverleningOndersteunend werkReceptieKoken & etenBegeleidingNederlandsCoördinerenBestuurAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleidenZorgZwerfafvalBuiten
WelzijnMensen met een beperkingKunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Aveleijn Dagbesteding Enschede Locatie Hof Espelo
#21174
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Aveleijn-t-Meera-Aveleijn-Dagbesteding-Enschede-Locatie-Hof-Espelo/activiteiten/Gastheer-en-of-gastvrouw-voor-deze-gezellige-locatie/21174 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

We zijn opzoek na enthousiaste vrijwilligers die samen met cliënten een aantal werkzaamheden zowel buiten als binnen in het koetshuis verrichten. Aveleijn deelt het Koetshuis met Landschap Overijssel op maandag en dinsdag en donderdag . Bij het Koetshuis staat een grote kapschuur waarin een aantal werkzaamheden plaatsvinden, vogelhuisjes maken, en nog andere te ontwikkelen/bedenken producten. Verder zijn er in het bos op het landgoed van allerlei karweien te bedenken die te maken hebben met onderhoud van het bos en wandelpaden en onderhouden van het erf bij het koetshuis. In het koetshuis zelf doet Aveleijn de gehele schoonmaak. Verder worden bezoekers van het Koetshuis geholpen door cliënten van Aveleijn, in het bezoekerscentrum in het koetshuis kan koffie gedronken worden en informatie gehaald. Verder is er een groene winkel gevestigd in deze ruimte en die wordt ook door mensen van Aveleijn beheert op maandag en dinsdag en Dondedag . Opbrengsten hiervan zijn voor Landschap Overijssel. Het is een rustige prachtig gelegen werkplek midden in het bos, Is dit iets voor u? Ik nodig u graag uit voor een kop koffie.


Met vriendelijke groet,

Jacquelien Bruyn

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Aveleijn Dagbesteding Enschede Locatie Hof Espelo

Aveleijn Dagbesteding Enschede bied Zinvolle dagbesteding aan volwassenen met een (verstandelijke) beperking in een beschermde omgeving, maar wel met de kijk op participatie binnen de gemeente Enschede.
Binnen Enschede hebben we verschillende locaties met verschillende werkzaamheden.
Zie daar voor onze vacatures er zit vast iets leuks voor u bij. Ik ontmoet u graag.


Aveleijn deelt het Koetshuis met Landschap Overijssel op maandag en dinsdag en Donderdag. Bij het Koetshuis staat een grote kapschuur waarin een aantal timmer werkzaamheden plaatsvinden, vogelhuisjes maken insectenhotels ,en andere producten van hout en er is ruimte voor andere te ontwikkelen/bedenken producten.