Skip Sidebar

Over ons

Deze groep inwoners van de wijk zet zich vrijwillig in voor de wijk. Het Bewonersplatform, opgericht in 2012, heeft als doel om het leefklimaat in de wijk te optimaliseren. Het initiëren, verbinden, ...

Buurt & omgeving
Deel
Bewonersplatform Deppenbroek

Over Bewonersplatform Deppenbroek

Deze groep inwoners van de wijk zet zich vrijwillig in voor de wijk. Het Bewonersplatform, opgericht in 2012, heeft als doel om het leefklimaat in de wijk te optimaliseren. Het initiëren, verbinden, signaleren, ondersteunen en adviseren is een rol die het platform op zich neemt. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan de verbondenheid en saamhorigheid in de wijk. Dit gebeurt onder andere door actieve of ondersteunende inzet bij acties, activiteiten en evenementen in de wijk. Ook ondersteunt het BPD iedereen, financieel of met advies en middelen, die op enige manier een waardevol idee heeft om een impuls te geven voor de wijk(bewoners).

Het BPD is aanspreekpunt voor iedereen in de wijk. Voor inwoners, ondernemers en andere betrokkenen en geïnteresseerden. Het BPD is daarbij tussenpersoon tussen de inwoners en de gemeente Enschede (stadsdeel Noord) en andere overkoepelende organisaties in Enschede. Met het netwerk biedt het service en diensten aan iedereen die woont in de wijk Deppenbroek. Daarnaast beheert BPD het wijkbudget en als bewoner kan hier aanspraak op gemaakt worden voor een project dat bijdraagt aan de verbetering van de leefomgeving of sociale samenhang.

Voor vragen of kennismaking kunt u een mail sturen naar [email protected]

Foto's