Skip Sidebar

Over ons

Deze groep inwoners van de wijk zet zich vrijwillig in voor de wijk. Het Bewonersplatform, opgericht in 2012, heeft als doel om het leefklimaat in de wijk te optimaliseren. Het initiëren, verbinden, ...

Buurt & omgeving
Deel
Betrokken Buurtbewoners

Betrokken Buurtbewoners

Taak · 2–4 uur
7523 KG, Enschede, Overijssel, Netherlands
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Bewonersplatform Deppenbroek
#45689
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Bewonersplatform-Deppenbroek/activiteiten/Betrokken-Buurtbewoners/45689 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken mensen, die geïnteresseerd zijn om bij ons in het Platform zitting te nemen

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken mensen, die geïnteresseerd zijn om bij ons in het Platform zitting te nemen en met ons mee te denken en te ondersteunen, bij alles wat er in onze wijk speelt.

We vergaderen een keer per maand en zouden het liefst mensen zien die een binding met de wijk hebben.


Heb jij een leuk idee voor een activiteit? Heb jij wensen of ideeën over nieuwe initiatieven in de wijk? Loop jij tegen vragen of problemen aan als inwoner van Deppenbroek? Wil jij een bijdrage leveren en je inzetten voor de wijk? Mis jij informatie op de website? Heb jij nieuws over de wijk? Wil jij een mooie foto uit de wijk met ons delen?


Neem contact met ons op en laat weten wat wij voor jou, of jij voor ons, kunt betekenen.


Stuur een e-mail of meld je aan via de aanmeldknop.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Bewonersplatform Deppenbroek

Deze groep inwoners van de wijk zet zich vrijwillig in voor de wijk. Het Bewonersplatform, opgericht in 2012, heeft als doel om het leefklimaat in de wijk te optimaliseren. Het initiëren, verbinden, signaleren, ondersteunen en adviseren is een rol die het platform op zich neemt. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan de verbondenheid en saamhorigheid in de wijk. Dit gebeurt onder andere door actieve of ondersteunende inzet bij acties, activiteiten en evenementen in de wijk. Ook ondersteunt het BPD iedereen, financieel of met advies en middelen, die op enige manier een waardevol idee heeft om een impuls te geven voor de wijk(bewoners).

Het BPD is aanspreekpunt voor iedereen in de wijk. Voor inwoners, ondernemers en andere betrokkenen en geïnteresseerden. Het BPD is daarbij tussenpersoon tussen de inwoners en de gemeente Enschede (stadsdeel Noord) en andere overkoepelende organisaties in Enschede. Met het netwerk biedt het service en diensten aan iedereen die woont in de wijk Deppenbroek. Daarnaast beheert BPD het wijkbudget en als bewoner kan hier aanspraak op gemaakt worden voor een project dat bijdraagt aan de verbetering van de leefomgeving of sociale samenhang.

Voor vragen of kennismaking kunt u een mail sturen naar [email protected]