Creatieve schrijver voor buurtbemiddeling

Creatieve schrijver voor buurtbemiddeling

Structureel werk · 0–1 uur/week
Vanuit huis
Lezen & schrijvenNederlandsSociale media
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Buurtbemiddeling Enschede
#50078
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Buurtbemiddeling-Enschede/activiteiten/Creatieve-schrijver-voor-buurtbemiddeling/50078 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buurtbemiddeling zoekt een creatieve en positieve schrijver voor onze maandelijkse stukjes in de Huis aan Huis. Het onderwerp is ruzie, ruzie en nog eens ruzie.

Uitgebreide omschrijving

Iedere maand staat er een stukje in de huis aan huis over een melding die is gedaan door de buurtbemiddelaars. Het onderwerp is altijd ruzie en conflicten MAAR ieder gesprek verloopt anders. De uitkomst is ook altijd anders. En het loopt nooit zoals je denkt dat het loopt. De stukjes die geschreven worden gaan over treiteren, geluidsoverlast, blaffende honden. Kortom huis-tuin-keukenproblematiek. En er zitten soms echt bijzondere situaties tussen. Hoe leuk is het om hier over te schrijven.

Belangrijk is dat de stukjes herkenbaar zijn voor de lezer. En dat de lezer denkt en voelt dat burenruzie niemand vreemd is. Het kan iedereen overkomen.


Ben jij die creatieveling die goed met de "pen" overweg kan? Dan komen we graag met jou in contact.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Buurtbemiddeling Enschede

Als je een probleem hebt met je buren, is dat heel vervelend. Een kleinigheidje kan zomaar uitgroeien tot een ruzie die jouw woonplezier bederft.
Maar met een goed gesprek voorkom je vaak dat soort vervelende situaties.