Gastheer of gast vrouw

Gastheer of gast vrouw

Structureel werk · 5–15 uur/week
Wattez, Roessinghsbleekweg 20, Enschede, Overijssel 7522 AJ, Nederland
Boodschappen doenHulpverleningOndersteunend werkReceptieKoken & etenBegeleidingNederlandsCoördinerenBestuurGastheer/vrouwAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleidenKlussenZorgBuiten
Natuur & MilieuWelzijnMensen met een beperking
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dagbesteding Enschede locatie Wattez
#44386
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Dagbesteding-Enschede-locatie-Wattez/activiteiten/Gastheer-of-gast-vrouw/44386 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wattez is een dagbestedingslocatie van Aveleijn waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en serveren.

Uitgebreide omschrijving

Wattez is een dagbestedings locatie van zorgorganisatie Aveleijn waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en in de schenkerij serveren.


We zoeken enthousiaste mensen die samen met onze cliënten taarten bakken en broodjes maken en samen uit serveren op het terras.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dagbesteding Enschede locatie Wattez

Wattez is een dagbesteding locatie van zorgorganisatie Aveleijn waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en in de schenkerij serveren.
Onze locatie is rolstoeltoegankelijk en biedt binnen ca. 40 zitplaatsen met zicht op het park. Zomers zit je heerlijk op het grote terras onder de bomen. Kinderen kunnen lekker spelen op de speeltoestellen bij het terras. Parkeren is gratis in de omgeving.

Schenkerij Wattez is prachtig gelegen in het monumentale Van Heekpark in Enschede. Op woensdag en donderdag werken twee cliënten in het park. Ze ruimen afval op en maken de speurzuilen en de speeltoestellen schoon. Zo houden we samen het park schoon en netjes.