Groene vingers

Groene vingers

Structureel werk · 5–10 uur/week
Wattez, Roessinghsbleekweg 20, Enschede, Overijssel 7522 AJ, Nederland
HulpverleningOndersteunend werkBegeleidingNederlandsBestuurAdvies & MentoringSociaal contactMaatje & buddyActiviteiten begeleidenKlussenZorgTuinierenBuiten
Natuur & MilieuWelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Dagbesteding Enschede locatie Wattez
#44385
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Dagbesteding-Enschede-locatie-Wattez/activiteiten/Groene-vingers/44385 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We willen graag een pluktuin maken naast onze locatie en we willen graag onderhoud doen om onze locatie.

Uitgebreide omschrijving

Wattez is een dagbestedingslocatie van zorgorganisatie Aveleijn waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en in de schenkerij serveren.Onze locatie is rolstoeltoegankelijk en biedt binnen ca. 40 zitplaatsen met zicht op het park. Zomers zit je heerlijk op het grote terras onder de bomen. Kinderen kunnen lekker spelen op de speeltoestellen bij het terras. Parkeren is gratis in de omgeving.

Schenkerij Wattez is prachtig gelegen in het monumentale Van Heekpark in Enschede. Op woensdag en donderdag werken twee cliënten in het park. Ze ruimen afval op en maken de speurzuilen en de speeltoestellen schoon. Zo houden we samen het park schoon en netjes.


we zoeken iemand die ons wil helpen met het onderhoud van het groen en we willen graag een pluktuin maken.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Dagbesteding Enschede locatie Wattez

Wattez is een dagbesteding locatie van zorgorganisatie Aveleijn waar cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding de gerechten in de keuken bereiden en in de schenkerij serveren.
Onze locatie is rolstoeltoegankelijk en biedt binnen ca. 40 zitplaatsen met zicht op het park. Zomers zit je heerlijk op het grote terras onder de bomen. Kinderen kunnen lekker spelen op de speeltoestellen bij het terras. Parkeren is gratis in de omgeving.

Schenkerij Wattez is prachtig gelegen in het monumentale Van Heekpark in Enschede. Op woensdag en donderdag werken twee cliënten in het park. Ze ruimen afval op en maken de speurzuilen en de speeltoestellen schoon. Zo houden we samen het park schoon en netjes.