Skip Sidebar

Over ons

Getrainde vrijwilligers beiden ondersteuning als mensen het zelf even niet meer redden.

Buurt & omgeving
Deel

Ouders met ervaring in Enschede

3 uur/week · Start vanaf 5 feb 2020
bij ouders thuis onbekend 7500 Enschede
Buurt & omgeving
20 plaatsen over.
Deel activiteit
#21643
Scan me of ga naar www.m-pact.nl/o/Humanitas-Twente-Gezinsondersteuning/activiteiten/Ouders-met-ervaring-in-Enschede/21643 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Je gaat wekelijks ongeveer 2 uur op bezoek bij een gezin en biedt bijvoorbeeld een luisterend oor. Daarnaast: - Je eigen ervaring als opvoeder delen. - Activiteiten met de kinderen en de ouder ondernemen. - Hulp bieden bij praktische zaken. - De ouder steunen om weer in balans op allerlei gebieden te komen. Je rol als vrijwilliger is activerend en steunend, zodat de ouder na een periode weer in haar/zijn kracht is gezet om zelfstandig verder te kunnen.

Opleidingsvereiste

WO, HBO, MBO, VWO, HAVO, VMBO, Basisonderwijs

Dit krijg je ervoor terug

Wat wij kunnen bieden: - Een basistraining. - Individuele begeleiding. - Intervisiebijeenkomsten en themabijeenkomsten om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. - Reiskostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering. Je gaat goed voorbereid naar een gezin waarvan wij vinden dat dit bij je past en aansluit bij jouw levenservaringen, jij als persoon en de mogelijkheden die je hebt om een gezin of kinderen te steunen in hun vraag. In dit proces word je goed begeleid.

Hoe kom ik er?

Over Humanitas Twente Gezinsondersteuning

Getrainde vrijwilligers beiden ondersteuning als mensen het zelf even niet meer redden.
20 plaatsen over.
Deel activiteit